26.8.2012

Viimeistä viedään

Tiistaina oltiin hallilla taas vaparin merkeissä. Talvellahan meillä ei näitä tule olemaan, kun sen verran kalliimpia on. Kesäisin on jäsenille vain jokusen kympin per vuoro. Talvella jo muutaman kympin lisää, joten vaparit jää talvella pois.Vielä kuitenkin nautitaan näistä viimeisistä mitä on jäljellä. Viisikö näitä enää on? Nopeasti tämä aika rientää. Jokatapauksessa treenailtiin aika laajasti kaikkea. Tehtiin rataa, johon sisällytettiin vähän kontakteja, että näkis miten ne sujuu. No, aika vaihtelevalla menestyksellä. Vasta nimittäin oivalsin, että Ruffe osaa koskea objektiin etutassuilla sanasta ''koske'', osaa koskea objektiin takatassuilla sanalla ''touch''. Päätin sitä sitten kokeilla, ja koirahan jämähti paikoilleen kuin mikä. Ehkä pitää oikeasti vaihtaa kontakti sanaksi, tuo ''touch''. Ollaan nyt treenailtu ilman alustaa, kun koittaa aina alustaan koskea takatassuilla. Juoksu kontaktit on nyt kovin suuressa suosiossa, eikä Ruffe ponnahtele kontakteilta, varsinkaan kun osaa ''shhh'' käskyllä hidastaa vauhtia. Mietin jo juoksu-kontakteihin vaihtoa, saattaa olla laiskasta ohjaajasta myös kyse tässä ilmiössä. Ymmärrän kyllä, miksi suurinosa haluaa opettaa 2on2off-kontaktit, varmemmathan ne on. Mutta toi on sellanen vellihousu, ettei kyllä puomilta lähde pomppimaan, ainakaan vapaaehtoisesti.


Keinulla sen sijaan pompattiin tällä kertaa. Tehtiin nimittäin meidän uran ensimmäinen lentokeinu. Ruffe kaarsi keinulle vaihdilla, ja juoksi sen läpi/yli ja tupsahti maahan hämmentyneenä. Tämän jälkeen lähti juoksemaan puomille ja nuuski rampin jälkeen huolella, että eihän tämä heilu. Naureskelun säestyksellä se sieltä tuli nätistä ja jäi kontaktillekin. Otettiin keinu uudestaan ilman ongelmaa. Vähän arempi se on ollut viime kertoina ton keinun kanssa, ei mene ihan niin vauhdilla sinne päähän asti (saattaa johtua hallista ja sen kaikumisesta). Muutoin kyllä paremmin kuin ennen, voin olla kauempana kuin aikaisemmin. Varmuutta tulisi jos vauhdilla saisi sen sinne, nyt tulee hipsutellen, mikä taas tarkoittaa sitä, ettei keinu notkahda alas niin pienellä voimalla. Tähän siis treeniä.

Treeniä kaivataan myös keppeihin, aluksi sujui niin hyvin! Muutaman toiston jälkeen oli Ruffe ihan ulapalla. Menee aina oikeasta välistä sisään, mutta. Kovassa vauhdissa menee vain joka toisesta välistä, mistähän tämäkin ongelma nyt sitten tuli. Nauratti aluksi, mutta kun alkoi toistumaan, niin hymy hyytyi. Saatiin yhdet onnistuneet kepit loppuun, joten jäi ihan hyvä fiilis. Itsenäisyyttä kaivataan todellakin lisää, on ihan kiinni kädessä, huhhu.


 


Hulluteltiin vielä ralliradalla, helppo ympyrä rata, jossa kuitenkin tuo keinu. 6putki oli tehtiin kerran kahdesta putkesta, viimeisin niistä oli musta. Vahvisteltiin siis putkessa kulkemista. Ihan vinhalla vauhdilla se sieltä tuli. Joten päästin helpommalla suurimmanosan ajasta. Tähän oli hyvä lopettaa.

Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)