25.10.2012

Kiire,kiire

Kiitän flunssaani siitä, että sain perjantaiksi jäädä kotiin. En olisi kyllä muuten tajunnut hengähtää, huhhuh. Tiistaina oli treenit ojangossa, jotka sujui mielestäni kauhean hyvin, mutta. Kepit saatiin sujumaan ainoastaan kerran, johon jätin tämän, sillä en halunnut enempää virheitä. Ruffe oli liian kierroksilla tehdäkseen keppejä alkuunkaan. Irtosi niille hyvin, muttei suorittanut kuin ehkä ensimmäiset 3 ja sitten alkoikin jättämään välistä ja tekemään kaikkea ihan kummaa. Tästä jäi paha maku suuhun, sillä aikaisemmin päivällä kepit meni täydellisesti, samoin treenien jälkeen.


Rata itsessään oli tosi meidän lainen, simppeli jossa sai vähän pyöriäkin. Vauhtiakin saatiin otettua vähän lisää, silti toi ipana pidättelee itteensä vielä. Kisoissahan toi liitee kovempaa kuin treeneissä, mikä kelpaa tosin mulle mainiosti. Mutta saisi sitä vauhtia treeneihinkin tuoda! Kaiken kaikkiaan kivat treenit, lähtötreeniä lisää häiriön alla.


Keskiviikkona majailin Saulilla, joten Ruffe sai viettää äitin kanssa koti-iltaa kahden. Tänään olikin koivuhaan treenit, keppejä otettiin muutamaan kertaan, liukasteli kokolattiamatolla sen verran että saattoi 'kaatua' kepeiltä pois ja menetti rytmin. En sitten sen kummemmin halunnut niitä ottaa, kun huomasin, ettei Ruffella todellakaan ollut helppoa. Rata treeninä otettiin tällasta pätkää. Ykköseltä kakkoselle, valssi, kolmeseltä neloselle kuljetus, viitosella tiukin käännös ikinä, ja kutoselle palkka. Yksinkertainen, ja hiottiinkin tämä ihan huippuunsa. Mahtava fiilis jäi tästä pätkästä. Kakkoselle kokeilin kiihdytysvalssaamista ja pysähtyvää valssia, molemmat toimi, pysähtyvässä olin itse vähän hätäinen. Kuljetuksessa ei ongelmaa, toi on niin kiinni mussa, että tuijotti silmiin koko matkan ja sitten irtosi hypylle hienosti.


Muihin aiheisiin, ihanat lukijat. Me ollaan saavutettu 10 000 katsokertaa tällä viikolla. Kiitos ihan mielettömästi, tuntuu siltä että jaksaa kirjoittaakin, kun on ihan oikeesti lukijoita. Tulee niin ihana fiilis, kun mätsäreissä tullaan kysymään että '' onko tämä super Rudolf? '' Tekee mun päivän tällainen ihanuus. Mätsäreistä puheenollen, lauantaille olin suunnitellut meneväni Porvoon mätsäreihin, mutta en kyllä tällä kunnolla lähde huitomaan siihen suntaan. Ehkä vietetään vaan ihanainen koti viikonloppu. Jos sää pysyy samanlaisena niin aurinkoinen sellainen.

Ciao!

2 kommenttia:

  1. Hei, te käytte näköjään samoissa treeneissä meidän kanssa, Koivuhaassa siis :) Ei samaan ryhmään olla osuttu, mutta samaa mekin veivattiin viime tiistaina. Saanko napata tuon sinun tekemän ratapiirroksen omaan blogiin? Toki sinun nimi ja blogi siihen linkattuna, jos sulle sopii. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka (: ilmeisesti sitten joo. Ota himeessä! Ihanaa kun vaivautuu ihmiset kysymään lupia, niinkun kuuluisikin.

      Poista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)