25.12.2012

24

Joulu aamuun herättiin poikkeuksellisesti vasta yhdeksän jälkeen. Perinteiset aamupuuhat taisivat tulla hitaammalla temmolla kuin yleensä, muistan möllötelleeni Ruffen kanssa lattialla kymmenestä ainakin yhteentoista. Tämän jälkeen olikin aika koristella kuusi, johon Ruffe aina osallistuu turhankin innokkaasti, joten sille kehiteltiin muuta tekemistä. Uuden ihanan raakaluun parissa sai kulumaan 3 tuntia, kunnes nappasin sen siltä pois, kun meno alkoi näyttää epätoivoiselta. Ruffesta tämä oli silti joulun kivoin osa.


Päivemmällä käytiin heittämässä kevyt 4km lenkki lähimaastossa, melkein kokoperheen voimin. Lunta satoi koko matkan, ja ilmeisesti vastatuuli on ainoa tuuli jota koirien ulkoiluttajille suodaan. Piristävän lenkin jälkeen oli tietenkin jäljellä koirien aitauksen joulusiivous/lumityöt.

Ilta sujui hyvin vain ollessa, ja Ruffen natustaessa raakaluutaan. Tosi pienellä porukalla vietettiin joulua tänävuonna, mutta ei se menoa haitannut. Joulusta kummallisen teki se, että kuusen alla oli peräti viisi pakettia. Suurinosa osoitettu koko perheelle. Hassua huomata, ettei itse edes kaivannut lahjoja, vaikka joulu olikin. Rahaa tietysti tuli, ja kaikki jotka tätä blogia ovat hetkenkin pidempään lukeneet tietävät mihin ne saadaan menemään. Krhm, Onkohan petenkoiratarvike näinpä päivinä auki? 


Ajatella, että tämä on vasta Ruffen toinen joulu. Tuntuu siltä, kuin se olisi aina ollutkin mun elämässä piristämässä ja ärsyttämässä aika ajoin. Huomenna veijari täyttääkin huimat 2 vuotta, ja niin kutsuttu aikuisikä, on tullut täyteen. Jossei se maagisesti tässä 24 tunnin sisällä muutu, niin on kyllä aikuisesta kaukana (onneksi). Pentumaisuus on luonteenpiirre, ei se pissi sisälle tai itke äitiään öisin, ei se tuhoa kenkiä tai jauha sähköjohtoja. Se on silti oma iloinen itsensä, riehuu ympäri taloa ja sitten sammuu siihen paikkaan, johon hetkeksikin pysähtyi. Se tulee mamman viereen nukkumaan iltaisin, ja tökkii tassulla kun on aika herätä. Huhhu, alan ihan liikkistelemään.

Tässä linkissä muutama hälyinen pätkä meidän aatosta, ihanaa joulun jatkoa kaikille ! clikclick

2 kommenttia:

  1. Voi että, kun Ruffe on suloinen tonttulakissaan! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikkei kovin lakista tykännytkään (: Ruffe kiittelee.

      Poista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)