2.3.2013

Ihan vähän vain

''Liian paljon tekemistä'' on ehkä liioiteltu ilmaisu, vaikka olenkin joka päivä menossa. Itsehän olen tämän kalenterin niin täyteen änkenyt kaikkea maan ja taivaan väliltä. Nyt kuitenkin meno rauhoittuu, kun työharjoittelu Stockmannilla on ohitse. Vähän kaihoisa fiilis tuli lähtiessä, mutta enköhän mä sinne takaisin vielä mene, ainakin kahville. Koska työharjoittelupaikka sijaitsi itiksessä, olen varmaan joka päivä käynyt ostamassa, 'vain jotain pientä'. Himaan ostin ''omakoti''-laatikon, jonne sullon sisustus tavaroita sitä mukaan, kun niitä tulee. Tarvitsen tosin pian toisen laatikon. Muutama tuote-esittely siis luvassa. Laatikkoon on kertynyt niin koiratavaraa, kuin sisustusjuttujakin.


Jo tammikuussa ostettu vesipullo on jäänyt inffoamatta. Kyseessä siis pitkään odotettu K9-pullo. Toimii meillä matka- ja treenipullona. Ei vuoda ollenkaan, vaikka olisi miten päin ja hölskyisi repussa. Helppo avata ja sulkea, vettä mahtuu noin litra pulloon. Korkki toimii matkavesikuppina, josta on helppo kaataa vedet takaisinkin pulloon. Ainakin meillä Ruffe juo paremmin, kun vettä ei ole kupissa treeniksellä, vaan sitä saa aina suorituksen jälkeen käsistä tarjottuna. Hintaa tällä kaunokaisella oli 19,90€. Tuotetta löytyy peten koiratarvikkeesta ja mustista & Mirristä. Värivalikoima vaihtelee. Suositellaan ehdottomasti matkapahoinvoiville, ja huonosti juoville!Helmikuun alussa ostetut namikipot. Mulla on nimittäin erinameja eri paikoissa ja vähän liiankin monessa osoitteessa. Helmpompi laittaa namit tällaisiin tyylikkäisiin kippoihin, niin kehtaa pitää hyllyilläkin. Dentastix purkki ei nimittäin ainakaan minun sisustukseen istu. Nämä löytyy mustista ja mirristä, hintaan 15,80 €. Kupit ovat tarpeeksi ilmatiiviitä, että namit pysyy tuoreina, eikä lampaansuolikaan haise olohuoneessa. Toimii!


Vihreitä kun ollaan, niin löysin Jennin kanssa mustista ja mirristä ihania kippoja kevääseen. Taisin napata näitä nelisen kappaletta, yhden hinta oli 2,90€. Tuote on koneessa pestävä, kestää kulutusta, ja 'hylkii' nestettä. Eli kalanmaksaöljyt eivät tahrikuppia, eikä siihen jää värjäymiä, vaikka muovia onkin. Olen niin lopen kyllästynyt noihin metallisiin, ja nytkun ei ole pentua napsimassa muovisia asioita, niin nämä käy meille loistavasti! Pennunomistaja, älkää vaivautuko. Muutkin nakertelijat pysykää poissa muovikippojen luota, eihän tahdota laittaa myrkkyjä teidän masuihinne.


Omakoti-projekti edistyy siis ainakin koirakohtaisesti. Muut tavarat jää aina vähän unholaan. Osa tavaroista jää toki ostamatta, sillä paremmalla puoliskolla on jo tarpeeksi esimerkiksi astiastoa. Joitain asioita ei kuitenkaan hänen poikamisboxista löydy. Ikeasta lähti mukaan pikku lamppu, hintaa 9,90€. Sekä prismasta juustoraastin täytekupilla, 1,95€. Juusto on selvästi mun juttu, ja ravintola-alan ihmisenä, osaan arvostaa näitä parmesaanirautoja. 


Stockmannilta jäi kalentereita tänävuonna yli, joten näitä jaettiinkin henkilökunnalle viime viikolla. Minun makuuni löytyi A4 kokoinen kalenteri, johon mahtuu kaikki päivän aktiviteetit, urheilusuorituksista koulupäiviin. Ei ole enää tilasta pulaa, ja on oikein virkistävä kirjata ylös kaikki lenkit, ja ruokapäiväkirjakin. Helppo seurata omaa kehittymistä, kun kaikki löytyy samasta paikasta. Hintaahan tällä kaunokaisella olisi ollut 37€. Sellaisia summia en kalenterista koskaan maksaisi, joten olin kovin kiitollinen, että tämän nappasin ilmaiseksi. Kiitos Stockmannn.

Aurinko paistaa, ja mun on silti aivan pakko paneutua uusiin kirjoihin joita nappasin mukaani suomalaisesta. Näistä toki lisää myöhemmin. Auringosta saa niin paljon energiaa, että jaksan opiskella agilitynsaloja teoria muodossa, ja suunnitella treenejä sekä edistysaskelia. Voi olla, että perjantain koulutusohjaajakokouksessa mulle lupailtiin omaa ryhmää kevääksi. Innostuneina lueskellaan siis tämä päivä! Ihanaa lauantaita kaikille, lähtekää te meidänkin puolesta ulos aurinkoon.

Mitä tykkäätte näistä shoppailupostauksista?

9 kommenttia:

 1. Nää shoppailupostaukset on just kivoja, voi kateellisena katella mitä toiset ostaa kun itse on rutiköyhä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai voi ei :D se ei kyllä näiden tarkoitus ole! Meilläkin ollaan köyhiä, mutta mummolassa käynti saa aina aikaan tällaisia shoppailu puuskia... mistä lie johtuisi...

   Poista
  2. Nii ei varmasti.. Simo just tuhosi sen ihkun sinisen hihnan ja pitäisi ostaa uusi... ja just kulutin kaikki rahani ostamalla Bealle Ezydog-backpackin, jotta voidaan mennä mettään samoileen ja saa hurtta kantaa omat eväänsä. ;)

   Poista
  3. Laskepa huvikses miten paljon rahaa sulla menee röökeihin vuodessa. :D Vois tulla uudenlaista motivaatioo lopettaa!

   Poista
  4. Hey fuck you too. :D Saan röökirahat aina noist bannereist joten no roblem!

   Poista
 2. Piti mun aihettakin kommentoida. Toi juustoraastin, ihan loistava ja wattafak, noin halpa!! Pakko saada tollanen! Tämänhetkiset on niin hankalia, hajoo vaan käsiin ja raasteet on pitkin keittiötä.

  Söpö toi lamppu ja käytännöllisiä hankintoja oikeastaan kaikki. :) Propsit siitä!

  VastaaPoista
 3. Ihania nuo namikipot. :) Ei sattuis olemaan tietoa, missä myytäisiin vastaavia isompina? Ärsyttää tuo koirien ruokien säilytys..vie turhaa tilaa kaapista. Haluaisin sellaisen peltisen ison kannellisen "laatikon", joka kävisi myös sisustuselementtinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä löytyy errrittäin monissa koissa mustista ja mirristä. Eri liikkeissä erivalikoima (ovat kovin suosittuja). Se olisi kyllä hyvä, eiköhänm ikeasta löydy?(:

   Poista
  2. Ikeasta kävin reilu kuukausi sitte katsomasa, enkä tietenkään löytänyt... Mrr.. Siellä josksu näin niitä sellaisia iiiisoja peltisiä. Niissä lukikin oikeen nätisti englanniksi koirien ruoka. Ravasin myös elukkaliikkeitä, mutta ei näkynyt muuta kuin niitä Royal Canin -merkkisiä muovisia laatikoita. Noh, enköhän mä jossain vaiheessa löydä sellaisen peltisen. :) Rajoitteitahan tulee siitä, kun pitää olla niin nirso: ämpärin/laatikon on ehdototmasti oltava valkoinen. :D

   Poista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)