17.5.2013

Putkeen meni!

Kaikki todella meni aivan putkeen keskiviikkona. Kävin pitämässä omalle ryhmälleni valssitreeniä, joka sujui mallikkaasti. Menojen vuoksi paikalla vain muutama, joten sama setti on ensikerralla luvassa. Ryhmäläisten liuettua otin itse samaista pätkää tyytyväisenä niin itseeni kuin koiraankin. Vinkupallo oikeasti toimi palkkana! Keppejäkin otettiin ja sain olla yli 3 metriä edellä ja 2 metriä sivuirtoamisessa, keppien päässä targetilla nakkia, joten tämä toimi hyvin. 8 toistoa, 8 onnistumista. Se riitti meille paremmin kuin hyvin.


Treenailun jälkeen oli suuntana Tehis Cup. Olen oikeasti päättänyt, että vaikka saatiinkin yhdestä tehis cupista kisaavien radalla ehdottoman hyvä nolla. Niin en ole enää niihin osallistumassa. Episten hauskapidon sijaan, on radoilla aina hirveä määrä kinkkisiä kohtia ja pyörityksiä. Kaikki on suunniteltu niin, että '' hähää etpäs ehdikkään ennen koiraa''. Joten kamalan ikävää, ettei radoille voi mennä pitämään hauskaa. Viime kisoissa olikin jäänyt kepeille kyltti, johon Ruffe törmäsi. Keppien kanssa ollut siis sen jälkeen vääntöä. En sitä siis arkena kiusaa Tehis Cupin kisaavien radoilla, vaan Ruffe pääsi putkirallattelemaan.


Putkirallin rata oli tällä kertaa varsin mieleinen. Tässä sitä taas huomattiin, etten ole jaksanut harjoitella putki jarrua vähään aikaan. Olen kamalasti palkannut vauhdilla etenemistä, mutta täytyypä viikonlopun aikana ottaa vähän jarrutuksia ja muutama satunnainen käteen palkkaus. Hyvin rata kuitenkin meni, nimittän kerättiin itsellemme tuplanollat. Ajoilla 36 sec ja 33 sec. Voitto aika medeillä oli 31 sec, joten iiiihan vähän kuitenkin harmittaa. Ei vaineskaan, olen kovin ylpeä Ruffen vauhdista. Toiselta radalta periaatteessa vitonen, koska vikalla putkella tuuletin jo nollaa, enkä ohjannut. Putkirallissa on kuitenkin vain nollia tai hylkyjä. Joten tuplanolla!

2 kommenttia:

  1. Hauskan näköisiä noi putkiradat.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ne on! Viime kerralla oli vähän turhan vaikea, kun yli puolet starteista oli hyyllyjä, ja medeillä ei ollut lainkaan sijoituksia. No mutta, selvästi tehisläiset ovat oppineet, että pitää olla hauskempaa radalla. Jospä ensi perjantaina olisi yhtä mukava rata luvassa :)

      Poista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)