17.4.2014

Minimies

Eilen illalla kotiutui meille uusi perheenjäsen. Kaveri ei tullut suunnitelmien mukaan, mutten voisi olla tyytyväisempi. Soopelipoika omaa tummaa pigmenttiä, joten on hyvät chäänssit että tähän taloon tulee toinenkin mahonkimies. Pentueestä kaveri erottui uskomattoman reippaalla luonteellaan ja kamalalla sisukkuudella. Kasvattajakin naurahti, että saatat tarvita ammattikouluttajan - onneksi sellainen olen kuukauden päästä. Minimies painoi lähtöhetkellä 1,6 kg, joten on ihan priimaa kasvukäyrällään. Jos shelttimyytteihin on uskominen, niin kaverista tulee ihannekokoinen.

Kotiin päästyä Ruffe intopiipitteli kamalasti, ja nuuskutti pentua niin että karvat pöllysivät. Kaksikko tulee näppärästi toimeen, vaikka Ruffe vielä murahtelee, kun pentu koittaa tulla sängylle tai vie Ruffen luita. Ruffe kyllä lämpenee vielä. Odotettua paremmin kuitenkin ottanut pikkuisen vastaan!


Sen pidemmittä puheitta, tässä siis teille Zaza's True Love, kotoisammin Leevi.

5 kommenttia:

 1. Kyllä isompi saa pientä komentaa :) näi pikkuinen oppii paikkansa, ja että Ruffen luuta ei viedä tai sen paikalle ei tulla ilman lupaa. Syntyy hyvä aikuinen-pentu-suhde :)

  VastaaPoista
 2. Onpa suloinen minimies!

  Meillä myös Mysin tullessa taloon Nana oli ensimmäisenä päivänä vallan onnellinen pikkuisesta, mutta kun totuus valkeni, että kakara on tullut jäädäkseen, viileni Nanan suhtautuminen pentuun pariksi viikoksi. Sen jälkeen tytöt ovat olleet ylimmät ystävykset.

  VastaaPoista
 3. Löysin blogisi vasta äskettäin etsiessäni tietoa shelteistä, sillä perheemme mitä luultavimmin kasvaa pian pienellä shelttipojalla. Koira ei tule olemaan ensimmäiseni, mutta edellisen pentu- ja ylipäänsä aktiiviajoista on kulunut vuosia ja blogisi osoittautui varsinaiseksi tämän päivän koiratietämyksen kultakaivokseksi :D. Vinkkisi ja neuvosi koiran kanssa harrastamiseen ja ylipäänsä elämiseen vaikuttavat hyviltä ja asiantuntevilta ja olen saanut jo monta ideaa tulevaan. Itselleni tosin harrastussanasto on vähän vierasta (etupalkka, apupalkkaaja, valssi....mitä näitä nyt on...), mutta ylipäänsä olen todella iloinen että löysin blogisi ja siitä on varmasti paljon apua ja iloa, jos pieni soopelipallero meille lopulta tulee :)

  VastaaPoista
 4. Miksei tullutkaan sitä merleurosta, josta oli postaus? Onnea pennusta.

  VastaaPoista
 5. Onnea uudesta perheenjäsenestä! :)

  VastaaPoista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)