16.4.2014

Natural Menu

Shetlantilaisen mielestä ei ole yhtään niin hankalaa löytää hyviä nameja, toisin kuin omistajan. Vaikken hippi olekaan, niin koitan kovasti vältellä ylimääräisiä osia koirieni ruuissa. Raakaruokaahan tässä taloudessa liputetaan, mutta sian sydämmet ei ehkä ole niitä kätevimpiä treeninameja.

Me ollaan kovasti tykästytty Natural Menuun! Tämähän on siis ihan 'complete nutrition' - täysiravintoa, mutta meillä toimittaa herkkujen virkaa. Puolipehmeät ja aika voimakas tuoksuiset namit menee nirsoille hoitokoirillekin! Ruffehan söisi vaikka pieniä kiviä, joten niinkuin muutkin namit niin nämä uppoavat. Plussaa natural menulle kahdesta makuvaihtoehdosta ja viljattomuudesta!


Helmikuun kouluviikonloppuna ostin 2,5 kilon säkin kotiin pussiteltavaksi. Hyväksi ollaan nämä koettu kaikin puolin. Viime viikonloppuna lähtikin mukaan siis 5 kilon säkki, joka jää vaatekaappiin odottelemaan vuoroaan. Pussit on kovin riittoisia, ja säästää omaisuuden verrattuna pieniin namipusseihin, jotka maksavat kolmesta kymmeneen euroon saakka. 5 kilon säkki maksoi 30 euroa, joten ilman omantunnon tuskia sain tämänkin hankittua - ja Ruffe kiittää.


Nami varastoille on todella tarvetta, kun pentukin saapuu taloon. Minua facebookissa seuraavat ovatkin jo huomanneet pentusuunnitelman vaihtuneen kovin nopsasti. Tähän talouteen muuttaa jo huomenna uusi perheen jäsen!

12 kommenttia:

 1. Tämä teksti tuli juuri tarpeeseen, olen nimittäin juuri miettinyt jotai hyvää vaihtoehtoa. Meillä on aiemmin syöty makupaloina ihan vain markettien Frolicia, mutta siinä kun on mm. vehnää ja kaikkea muuta ylimääräistä, niin saisi mennä vaihtoon. Täytyy vielä kysyä sellainen ehkä hieman turhanpäiväinen juttu, että onko nämä sen verran pehmeitä, että niitä saa puolitettua sormin? Ps. Malttamattomana täällä odotellaan lisää tietoa uudesta perheenjäsenestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei loistavaa! :) On joo niin pehmeitä, että saa helposti moneenkin osaan. Itse puolittelen melkein aina. Eikä ole yhtään turhanpäiväistä, nämä namit on ihan parhaita - vaikka ehkä hiukan taskuja murustelevia.

   Perheenjäsenestä tulee heti päivitys, kunhan kotiin ehtii! Haetaan huomen illalla aika myöhäään, joten perjantai aamu kenties tuo uuden postauksen tullessaan.

   Poista
 2. Täälläkin nuo on koettu hyviksi ja maistuviksi herkuiksi! Ja saa vielä hyvin helposti pienemmäksi :-)

  VastaaPoista
 3. Mä ostin näitä meidän nirsolle shetlantilaiselle ihan ruuaksi, mutta ei ollut sen mielestä hyvää :P vaikutti kyllä hyvälaatuiselta ja olisin mielelläni tätä syöttänyt.

  VastaaPoista
 4. Hei kuulostaapa älyttömän hyvältä, helpolta ja halvalta namivaihtoehdolta! Mitkähän makuvaihtoehdot mahtoi olla ja mikä/kuka tätä jälleenmyy? :)

  T nimim. eilen useamman kympin m&m:ssä nameihin ja luihin tuhlannut ja eräänkin hetken treeninameja keitelleenä, pilkkoneena ja pakastelleena.

  VastaaPoista
 5. Mekin ollaan pidetty Natural Menusta. Ainoa miinus on, että kuivahtaa jos on avatussa pussissa liian kauan.
  P.S Sydämeen mahtuu vain yksi ämmä :D

  VastaaPoista
 6. Pitääpä itsekin kokeilla - oma koira on nirson puoleinen namien suhteen (eikä tosiaankaan se sydän ole kätevin vaihtoehto taskunpohjalle...) ja sillä tuntuu menevän iäisyys niiden mutusteluun jos pikkusenkaan ovat kovia, ei siis todellakaan mikään hotkija-tyyppi :D

  VastaaPoista
 7. Nää on kyl hyviä! Mä tykkään myös syöttää barffi -ihmisenä broikun sydäntä, se on kans kätevä kun pakkaa minigrip -pussiin.Ei oo vaan ehtinyt nyt tekemään niin menevät nämä hyvänä kakkosena...

  VastaaPoista
 8. Heh, mikä sattuma että tykkäsin ensin kommentistasi Sheltti-ryhmässä Facebookissa ja seuraavaksi eksyin Ellan blogin kautta tänne :D Oli pakko käydä lukemassa noi Ruffen trimmijutut viime kesältä, ihan vaan myötäelämisestä. t. Paha koiransa trimmannut sheltin omistaja (:D)

  VastaaPoista
 9. Hehe, mikä sattuma että eka tykkäsin kommentistasi Facebookin shelttiryhmän keskustelussa ja seuraavaksi eksyin Ellan blogin kautta tänne. Oli pakko käydä lukemassa teidän viime kesän karvaepisodi, ihan vana myötäelämisestä! t. yksi kamala shelttinsä trimmannut (:D)

  VastaaPoista
 10. Niin mistä oot nämä Natural Menut löytäny ? Mua kanssa kiinnostais koska pääsee loppupeleissä niin paljon halvemmalla, ja kuullut pelkkää hyvää tästä ruokamerkistä :")

  VastaaPoista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)