12.11.2015

Suuripienimies

Hätkähdin eilen, kun facebook ehdotti kuvan jakamista, joka oli otetettu tasan vuosi sitten. Kuvassa oli hapsukorvainen honkkelijalkainen muutaman hassun rintakarvan omaava Leevi, jolla törrötti vielä kulmahammaskin vinoon. Voi apua. Mun pennusta tuli tosi nopeasti teini, ja nyt se on pikku hiljaa ohjaajan huomaamatta päässyt kasvamaan varsin komeaksi nuoreksi mieheksi. Aikuisen miehen titteliä vielä odotellessa, mutta nuoreksi mieheksi jo kehtaa sanoa. Se on oikeasti muuttunut päällipuolin aika lyhyessä ajassa aikuisemman näköiseksi. Rakenne alkaa olemaan aika vankka, ja massaakin alkaa löytymään. Niinkuin jo pentuna aavistelin, niin takakorkeaksihan se jäi. Onneksi puhutaan milleistä, eikä senteistä. Vaikka viimeisimmän kuvan heijastinliivipuristus kovasti hämääkin. 

Leevi noin 2 kuukautta.


Leevi päivälleen 6 kuukautta.


Leevi himpun verran yli 12 kuukautta.Ja Leevi nykyään, kutakuinkin 18 kuukautta.

On siitä kyllä komea nuorukainen kasvanut, ja miten upea se vielä joskus onkaan kun on oikeasti olemukseltaan täysin 'valmis'. 2,5 vuotiaana, 4,5 vuotiaana, ken tietää. Kyllä mä vaan kaikesta huolimatta olen niin tyytyväinen Leeviin, ja siihen miten se on henkisestikin alkanut kypsymään (aina välillä). Maaliskuussa vietetäämpi sitten äijän 2v synttäreitä, APUA. Aikuisuuden pitäisi siis iskeä tässä muutaman kuukauden sisään, ihan naurattaa. Pyh ja pah, Leevi on kyllä ikuinen Peter Pan, mutta ketäpä se haittaa. Tukka eläin jatkaa siis hyvällä mallilla kasvamista vieläkin pöyheämmäksi ja lihaksikkaammaksi, onneksi on näitä ''seisomakuvia'' tarttunut matkaan, menisi muuten ihan kokonaan kasvaminen ohi!  

7 kommenttia:

 1. Onko Ruffe muuttunut Leevin tulon jälkeen? Kinasteleeko pojat koskaan vai millaiset välit heillä on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai on muuttunut :) ei mitenkään huonolla tavalla tai huomattavasti, mutta luontevasti sopetunut tilanteeseen. Pojat ei kyllä kinastele, välillä keskenään nahisee siitä, kumman luu se nyt olikaan kenen suussa, mutta ei koskaan tosissaan. Leikkivät päivittäin yhdessä, ja puuhastelevat muutenkin melkein kaikki päivän askareet yhdessä. Nukkuvatkin vierekkäin :)

   Poista
 2. Mä vähän katoin, mikä tossa toisiksi viimeisimmässä kuvassa Leevin hännässä oikein on, mutta sehän olikin takana oleva puun oksa XD Mutta kyllä on tullut tosi komee Leevi! Ja muuten tosi ihana banneri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se kyllä varmaan ole oksa :D Leevin häntä ajettiin kaljuksi keväällä, jotta fyssari/eläinlääkärit/osteopaatti ja minä nähtäisiin liikkeitä paremmin. Ruma se oli kuin rotta, mutta äärettömän isossa roolissa Leevin kuntoutuksessa :) Nyt onkin jo omanlaisensa puuhka tilalla.

   Poista
 3. Onko leevin häntä trimmattu tossa kuvaassa?? Miksi? Vai puun oksako

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaljuksi on vedetty joo, samaten pöksyjä leikattu. Leevillä on niin uskomaton turkki, että takajalkoja ei näkynyt ollenkaan sen alta, tyyppi myös kaatuili astuessaan häntänsä päälle. Niimpä eläinlääkärin, fyssarin ja osteopaatin toimesta vedettiin häntä veke, ja kas kun näkyikin jalan liikkeet! Isossa roolissa oli kuntoutuksessa hännän ajaminen, auttoi älyttömän paljon ja kasvoikin nopsasti takaisin.

   Poista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)