10.11.2015

Vuosi yrittäjänä !

Kesä hujahti ohi ja syksy pääsi valloilleen. Viime vuoden marraskuussa meidän oma yritys avasi ovet asiakkaille. Avajaisjuhlat pidettiin 15.11.2014 lauantaina Sportti Hurtan omissa tiloissa nakinsyöntikilpailun ja kakkukahvittelun kera. Päivän tunnelma on vieläkin käsinkosketelavissa ja niin tuoreessa muistissa, etten voi käsittää olleeni yrittäjä jo vuoden!

Vuoden aikana on opetettu yli 400 uutukaista uimaria innokkaiksi polskijoiksi! Samaten on kouluteltu kymmeniä pentukurssilaisia tavoille ja hyvälle polulle matkallaan varsin kelvollisiksi koirakansalaisiksi. On toki kouluteltu myös koiratanssia, esine-etsintää ja doboa.


Rally-tokoa on koulutettu ehdottomasti eniten ja suurimmalla intohimolla. Vuoden mun kanssani treenanneita ihania valmennusryhmäläisiä on tänä päivänä jo muutaman kymmenen porukka, joista suuri osa on innostunut kilpailemisestakin ja saanut jo tänä vuonna hienoja tuloksia. Onnea vielä kaikille Sportti Hurtan nimissä kisaaville! Kaikki uudet ja vanhat rallyryhmäläiset olette ihan huippuja 


Synttärijuhlia vietetään tänä vuonna melkein päivälleen oikeana avajaispäivänä. Luvassa jälleen nakinsyöntiä, kakkua, kahvia, tarjouksia, mahtavaa seuraa ja koiramaista menoa. Tulkaahan halailemaan ja kahvittelemaan, tää on meille taas iso päivä! Tässä ei oltaisi ilman meidän mielettömiä asiakkaita ja tämä koirankouluttaja ei olisi koskaan ryhtynyt yrittäjäksi ilman yrityksen toista omistajaa, ehdottomasti parhainta ystävääni Paulaa, joka on yrityksen  paperisotilas ja businessnainen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)