26.2.2012

Mummolan reissu

Sinne hujahti hiihtoloma. Mutta palataanpa vielä viikonloppuun. Tosiaan lähdettiin lauantai aamuna käymään mummolla Ruffen kanssa. Matkaa oli siis hiukan päälle sata kilometriä, ja siihen nähden Ruffen matka sujui oikein leppoisasti. Viimeisellä pätkällä sellaista kiemuraista hiekkatietä sitten hiukan puklasi, ihan aiheesta tosin. Perille kun päästiin, niin Ruffe sinkosi ovesta ulos sellaisella vauhdilla, etten ehtinyt mitään sanomaan. 


Päivä sujui mukavasti kuvatessa ja riehuessa. Ruffe löysikin itselleen uuden tyttöystävän, vanhan pehmolelun. Siitä kyllä iloa sitten riitti. Kauhean onnellisena riepotteli sitä joka suuntaan karvat pöllyten. Hupi kuitenkin loppui, kun se sai repäistyä tytyltään korvan irti. Energiaa kuitenkin vielä löytyi, joten käytyyn vähän ulkoilemassa systerin kanssa. Ruffe tuntui nauttivan viileästä ilmasta. Eikä ollut minullakaan valittamista kun ilman hanskoja pärjäsi vallanmainiosti. Pian ulkoilun jälkee tulikin aika suunnata takaisin Helsinkiin. Ruffe jäi haikeana tuijottamaan, kun nousinkin autosta ilman häntä jo mellunmäenmetriksellä. Matka kotiin oli kuitenkin sujunut hyvin ilman minua, eikä edes puklannut. 


Kävinkin sitten kirjakaupassa ennen kuin suuntasin poikkikselle päin. Löysin siis joululahjaksi pyytämäni kirjan, ''Lepoa tassuille'' ja toisen kirjan jota olen pidempään etsinyt ''101 koiratemppua''. Alkoikin jo ideat käymään vähiin. Selailin niitä loppu illan ja ai että. Tänään harjoiteltiinkin Ruffen kanssa jo ryömimistä. Aikaisemmin on tyssänyt ongelma kohtiin, mutta nyt saatiin pelittämään jo hiukan paremmin. Namilla houkutteluahan se vielä on, mutta eteenpäin ollaan menossa. 


Tänään tulinkin himaan ajoissa, että ehtisin maalailemaan A-estettä. Kontakti pinnat sain siis maalatuksi, pisteet siitä. Kauhean raskasta maalata, kun ei pensseli luista. Syynä tietenkin se, että kyseessä onkin liu'unesto maali. Siinä siis on sellaisia pieniä rakeita, epäilen vahvasti että on ihan hiekkaa, hirveen kevyeltä vaan vaikuttaa. Jokatapauksessa hyvä tulee. Huomenna jos pääsisi maalaamaan toisen kerroksen ja muut pinnat niin olisin tyytyväinen. Saan luultavasti apurikseni vielä Ainon, niin eiköhän hommat luista! 

Buonanotte!


4 kommenttia:

 1. Toi irvistyskuva on niin loistava :---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl :D En tiiä miten se kykenee näyttää tolta.

   Poista
 2. Haha, ruffe on kyl iha super hauska :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii, on se(: Ootas vaan kun meidän agi-kausi alkaa, sit siitä vasta hauska tuleekin.

   Poista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)