28.3.2012

Kevätkevätkevät

Ahoy! Kevät tulee kohisten. Ja pirteys on huipussaan. Tänään nätin ilman vuoksi päädyttiin taas ageilemaan pihalle. Hakkasin viimeisetkin jääkokkareet pois, joten sain jo ihan kiitettävän kokoisen kentän tehtyä. Esteitä pystyttäessäni pistin Ruffen odottamaan istualteen, ettei olisi kokoajan jaloissa. Tämähän ei ollut herran mieleen, vaan protestoi haukkumalla hetkisen. Käskytyksen saatuaan tyytyi piippaamaan tietyi väliajoin. Näistäkin sai aina korjauksen.


Tänään tehtiin siis tällaista rataa. Sujui aivan todella hyvin. Ainoa missä takuttiin oli A-esteen toisessa tulossa. Tulokulma ei ollut aivan suora, joten saattoi oikoa kontaktin. Tämän sain kitkettyä ongelmitta pois muutamalla korjauksella. Vauhtia kuitenkin oli sen verran, että alastulon kontaktilla pysähtyi vasta, kun kaikki neljä tassua oli maassa. Hangattiin siis hetki pelkkää A-estettä, ja pysyikin jo hetken aloillaan. Juoksin itse esteen ympäri, ja Ruffe pysyi aloillaan, heitin vielä pallonkin ja poika seisoa möllötti aloillaan. Vapautin ja palkkasin, todella hyvin edistynyt tuon kanssa näinkin lyhyessä ajassa. Taas jälleen välistäveto 11-12, sujui täydellisesti, osasi väistää jo mun jalkojakin. Putket oli tosi varmat ja haki hyvin kauempaakin. Todella tyytyväinen. Jäähdyttelyksi treenailtiin vielä Rally-toko liikkeitä, että tuo on taitava. Vaikkei olla viikkoon treenattu alkuunkaan, niin tänään toimi kuin unelma.


Treenailun jälkeen, Ruffe ansaitsi hieronta hetken. Tämän täydellisti lämpöpussukka. Ostin Maijalta kympillä tuollaisen mikrossa lämmitettävän lihaksien rentouttajan. Ruffe tykkäs ihan hurjasti, vaikka tulikin loppu peleissä kuuma. Takajalat ei oo varmaan aikoihin ollut noin rennot kuin on nyt. Ei tunnu lainkaan piukeelta ja liikkeet on sulavammat, tuloksia siis välittömästi. Tietenkin meidän hierontasuunnitelmalla on osansa tähän, mutta pussukka auttoi roimasti eteenpäin. Kiitos siis siitä Maijalle! Raasu sammui sohvalle pussukan kanssa, nukkui reilut 40minuuttia putkeen, ihana laite!Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)