3.6.2012

Kesäloma suunnitelmineen

Nyt on peruskoulu päättynyt ja 16 vuotitaasta tytöstä on ilmeisesti tulossa nuorinainen. Yhteishaun tulokset tulevat suunnilleen 14 päivä tätä kuuta, innolla odotan. Keskiarvo laski jouluisesta toidstuksesta, mutta tyytyväisiä ollaan. Ruffe sai tietenkin nauttia päättäreistäni pienen kakkupalan voimin. Ihanaa kun alkaa loma ja voi tehdä vapaasti mitä tykkää ja milloin tykkää. Mutta, nyt vähän kesäisiä suunnitelmia meidän menoista.

Agilityn alkeiskurssia on enää 3 kertaa jäljellä, elikkä huomenna ja perjantaina, ja sitten vielä kahden viikon päästä maanantaina. Jossain lähi päivinä jutellaan sitten siitä, että mihin jatketaan tästä. Agilityn alkeisjatko-kurssille varmasti mennään, sillä siihen tarjottiin mahdollisuus. Pitää vain sopia ryhmän kanssa sopivat kellonajat ja näin edespäin. Heinäkuussa on tietenkin ohjattujen treenien kannalta lomaa Ruffellakin.

© Piia

Mätsäreissä käydään ainakun vaan mahdollista. Siellä on aina niin mukavaa, ja saa tutustua uusiin ihmisiin. Piian kanssa saadaan useimmiten kimppakyydit järjesteltyä, joten päästää nykyään useamminkin kuin ennen. Nyt ihan alustavasti olen lisännyt kalenteriin muutamia tapahtumia joihin ollaan aina pienellä kyyti/sää varauksella menossa. Niin mätsäreissä, kuin vapaa-ajallakin ollaan paljon aikaa Piian ja Sisun kanssa, joista onkin muodostunut meillä ihania uusia ystäviä. Ruffe on vihdoin löytänyt samantasoisen leikkikaverin.

Vakiovuorot jatkuvat aina syyskuuhun asti! Eli joka tiistai käydään neljästä eteenpäin treenaamassa agia hallilla. Ihanaa sinänsä, Ruffen kanssa on haastavaa treenata ulkona, kun niin nopeasti uupuu kuumuudesta. Pakko pitää treenit lyhyinä ja ytimekkäinä (ja litroittain vettä mukana). 


Mökkeily kuuluu ehdottomasti kesään! Joten siellä vietetään osa meidän ajasta. Mökillä onkin aivan ihana tasainen iso nurmipiha, jolla pääsee tietenkin agia treenaamaan. Oi tätä onnea. Tänä vuonna olisi myös tarkoitus laittaa leikkimökki uuteen uskoon, nimittäin koirankopiksi. Suunniteltiin vähän aitojakin siihen, mutta saa nähdä mitä ehditään tekemään, kun on iso terassi remonttikin edessä.

Ensimmäinen reissu sijoittuu isän luokse Viron puolelle. Tänne Ruffe ei pääse mukaan. Mökki sijaitsee alueella jolla on hirmuvaltaan nousseita punkkeja. Mulla ei koskaan ole ollut, mutta muilla munkin edestä. Paikalliset koirat kuhisevat punkeissa ja rokotuksista tuskin on kuultukkaan. Joten Ruffe jää kotiin. Mukaani kuitenkin nappaan Saulin ja mennään viettämään isän mökille pitkä viikonloppu.


Toinen reissu sijoittuu järvisuomeen. Juvalle nimittäin! Vuokrattiin isän kanssa mökki viikoksi ja mennään vähän koirailemaan siihen suuntaan. Tämä on siis Ruffelle räätälöity reissu aivan viimeisen päälle. Mökki sijaitsee järven rannalla, järvi tosin on kivinen ja suhteellisen syvä. Mutta nou hätä, saimaan rantaan on vain 250 metriä, joten Ruffeli pääsee uimaharjoitteluun. Meillä on käytössä vene, kaikilla mainitsemillani mökeillä, joten on jo korkea aika ostaa pelastusliivit Ruffelle.

Näyttelyt, siis viralliset näyttelyt. Ruffe pääsee ensimmäisiin näyttelyihinsä Karjaan KV'hen. Ilmoittautua pitäisi näinä päivinä ja ajattelinkin hoitaa sen alta tänään. Alkaa jo vähän jännittää, saas nähdä että miten tuo höslä osaa käyttäytyä oikeissa kehissä.

Muita huimia suunnitelmia tuskin on vielä tiedossa. Relaillaan ja treenaillaa minkä ehditään. Ihanaa kesän alkua kaikille lukijoille ja muillekin. Ihana olisi törmäillä teihin kesän aikana, joten jos satutaan naamakkain niin tulkaa nykimään hihasta!

Ciao!

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia <3 Hyvältä kuulostaa teidän kesäsuunnitelmat.

  Ja - onneks olkoon, että pääsit peruskoulun valvovan silmän alta! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi suuret kiitokset! (: Nyt vaan oottellaan että mihin tästä seuraavaksi mennäänkään.

   Poista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)