19.6.2012

Virossa

Huhhu, tuli pieni kirjoitustauko. Olin nimittäin faijalla taas virossa. Joten viikonloppu oli täysin koiravapaa. Lähdin laivalla jo perjantaina ja palasin nyt vasta maanataina, ja väsymys on suuri. Nukuin yhteensä ehkä kolmisen tuntia koko reissun aikana. Hoidin nimittäin baarimikon hommia ja aamuisin piti aina herätä aikaisin (jos oli nukkumaan ehtinytkään).

Oletteko te lukijat käyneet koirienne kanssa ulkomailla,
tai edes haaveilleet siitä?


Kaiken tämän sekamelskan keskellä ehdin kuitenkin ikävöidä Ruffea. Hassua miten muutamassa päivässäkin jo tulee kauhia kaipuu. Yksi plussa tosin oli se, että aamuisin ei tarvinnut herätä Ruffen haukuntaan. Sai ihan rauhassa napsia aamupalaa ja juoda kahvit, jonka jälkeen tietenkin takaisin hommiin.


Virossa vietin siis aikaa Vihterpalussa, perus. Joku kerta ois kiva ottaa Ruffe mukaan isälle, mutta noh. Uskompa aika vakaasti, ettei kattois hyvällä jos kantaisin ton mutatassun sisälle. Ois vaan niin paljon tilaa tolle juosta ja temmeltään, uidakin voisi. Itse en altaaseen uskaltanut, vesi oli kylmempää kuin järvissä ja syvyyttä oli mulle ihan liikaa. 


 Koko matkan ajan kyyläsin paikkoja joissa ois kiva kuvata Ruffea. No, ehkä vielä joku päivä. Passit ja rokotukset vaan maksaa niin paljon, ettei tohtisi yhden reissun takia niitä hommata. Kaikenlisäksi laivasta pitäisi ottaa hyttikin, kun Ruffe ei osaa autossa odottaa. Kyllä me vielä valloitetaan ulkomaat, kunhan rahaa löytyy.

Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)