3.10.2012

Uusi ryhmä

Ei voi muuta kuin ylistää meidän seuraa, ja sen tarjoamia talvitreeni mahdollisuuksia. Aivan mahtavaa, kun päästiin tähän uuteen ryhmään. Ekat treenit olikin siis tiistaina. Tehtiin rataa kahdessa osassa, sillä keskelle oli sijoitettu kepit, joita kaikki eivät vielä osanneet. Niinkuin ei Ruffekaan, vaikka ne sitten vedettiinkin.

Ensimmäinen pätkä oli helppo (esteet 1-7) Mutta ongelmana oli meile täysin uusi ongelma, lähdössä pysyminen. Se on aina, siis ihan pennusta asti odottanut lähdössä kuin liimattu. Tiistaina kuitenkin päätti ettei osaa olla aloillaan, kun agility on niin kivaa. Tätä siis treenattiin vähän enemmän. Ihan kivasti meni muuten, ja irtosikin ihan mukavasti eteenpäin. Kepit meni ekalla kerralla muuten hyvin, mutta viimeinen jäi välistä. Otettiin viel rata uudelleen, nollana tällä kertaa.


Toinen radan pätkä oli simppeli (esteet 7-17), mikä tietysti tarkoittaa sitä, että ohjaaja kompastuu omaan itsevarmuuteensa. En ehtinyt valssaamaan hyppyjen väliin kunnolla, menihän Ruffe sinne minne pitikin, mutta ei se kyllä nättiä ollut. Tätä otettiin siis vähän useampi kerta, kunnes vihdoin sain suorituksen johon olin tyytyväinen, ihana ipana. Vielä tunnin lopuksi sai ottaa koko radan, ja mehän otettiin. Lähdin radalle hassutellen, enkä suorittamaan nopea aikaista nollaa. Kepille menon mokasin, ja ruffe kääntyi ennen keppejä ympäri, tämän jälkeen kuitenkin palasi kepeille ja suoritti ongelmitta. Loppu rata menikin puhtaasti. Tosin on alkanut tiputtaa muurista palkkeja, olisikohan hieroma aika?

Meidän uuteen ryhmään siis kuuluu monen moista karvaista kuonoa. Tuuli ja tämän tiibetti Salli, ovat jo tuttuja edellisestä ryhmästä. Sitten onkin vain uusia naamoja, espanjanvesikoira, kääpiösnautseri, rhodesiankoira ja vielä joku neljäs, jota ei näissä treeneissä nähty. Ryhmässämme nimittäin on vaihtareita, joten porukka vähän elää. Mukavaa, että päästiin tuttujen kanssa samaan ryhmään, ensi kerralle kamera mukaan!

Pentukuvakilpailuun on tullut ihanasti osallistujia jo yli 20, ja tänä aamunakin oli osallistujia tullut lisää. Oma pentukuume nousee hyvää vauhtia, eiköhän teillä lukijoillakin kun pääsette äänestämään. Kuvia voi vielä lähettää, sillä vasta sunnuntaina lähtee äänestys käyntiin. Kiitos jo osallistuneille, etukäteen vielä osallistuville. 

2 kommenttia:

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)