1.4.2013

100 !

En voi muuta sanoa kuin kiitos, te rikkoitte pääsiäisen aikana sadan lukijan rajan! He jotka eivät bloggaa, eivät ehkä ymmärrä, mutta olen kauhean onnellinen siitä, mitä blogimme saa aikaan. Vuodessa ollaan kerätty tämä sata lukijaa, ja uusia tuttuja pilvin pimein. Ruffe on saanut shelttiystäviä. Ja minäkin tutustunut moniin teistä, ihanista lukijoista. Suurinosa teistä, on kuitenkin minulle aivan tuntemattomia, vaikka teidän blogejanne lueskelenkin ahkerasti.


Haluaisinkin kuulla, että mikä teidät saa lukemaan meidän blogiamme aina uudelleen ja uudelleen. Miksi blogimme on hyvä/huono? Seuraatteko tätä agiliitelyn, doboilun tai peräti hiukan unohtuneen rally-tokoilun takia? Laitathan hyvänmakuisen kommentin meidän blogistamme tähän päivitykseen, omalla blogilinkilläsi varustettuna, me halutaan tietää, että mikä meissä viehättää! Laitathan kommentiisi kysymyksen meihin liittyen, kokoan näistä kysymyspostauksen kaikkien iloksi! Valitsen kommenteista sydäntälämmittävimmät, ja palkitsen heidän blogiesittelyin tai pikku yllärein.

Haluan kiittää teitä kaikkia aktiivisesti (tai vähemmän aktiivisesti) meitä lukevia. Annatte blogillemme merkityksen ja uudenlaista painoa sen kirjoittamiselle. Tämä on suuri osa arkeani, eikä päivääkään mene ohi blogia ajattelematta. Kiitän siis suuresti teitä, jotka kommenteillanne ja tykkäyksillänne piristätte päivääni. Olette ihan supereita! 

100 lukijaa, VAU !
psst, tämän kunniaksi päivitin niin koirien, kuin muutkin yläreunan sivut.

20 kommenttia:

 1. Tykkään blogeista, joissa on runsaasti kuvia, erilaista tekemistä ja selvää yhteistä tekemiseniloa koiran ja omistajan välillä. Olen sitä mieltä, että rotu ei rajoita koiraa, vaan kaikkea voi tehdä mikä on kivaa. Siksi on hauska lukea muista koirista, jotka harrastavat monenlaista. Voi saada vinkkejä ja uutta tutustuttavaa - kuten vaikka dobo.
  Sheltti on plussaa.;)

  Kysynkin, että mitä uusia lajeja haluaisit kokeilla Ruffen kanssa?

  - Tyrni ja paimenlikat (http://paimenlikat.blogspot.fi)

  VastaaPoista
 2. Seurailen erityisesti teidän agilityjuttujanne ja tykkään blogeista, joissa on paljon kuvia (huolimatta siitä, ettei omassani ole). Lisäksi on kiva seurailla välillä jotain muutakin, kuin pelkästään blogeja, joissa on vain ja ainoastaan treeni- ja kisakuulumisia. :)

  http://taikuuksia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanja, taisi jäädä kysymys uupumaan :)

   Poista
  2. Kysymystä täytyi vielä hiukan pohtia ;)
   Minkälaisia tavoitteita teillä on agilityssä tulevaisuudessa?
   Miten tutustuit doboon ja mistä se sai teillä alkunsa?

   Poista
 3. Hei, onnea sadasta lukijasta - meillä on tuohon vielä paaaaaljon matkaa :D

  Koirablogeista lueskelen lähinnä sheltti-aiheisia (yllättäen...) ja erityisesti tykkäilen sellaisista, joissa näkyy myös muutakin elämää. Teidän blogi onkin siitä kiva, että se kertoo myös sinusta eikä vaan aina Ruffesta :)

  Uusista lajeista on kiva saada vinkkejä, mutta tunnustan että vaikka koiraharrastelujutut kiinnostaa, niin monesti skippailen blogeissa yksityiskohtaiset kertomukset agilitytreeneistä - ehkä osittain siksi että en ole niin perillä lajista kun ei sitä itsekään harrasteta, mutta myös siksi että paljon enemmän mua kiinnostaa se tavallinen arki ja yhteiselämä koiran kanssa. Kivat kuvat kiinnostaa tietysti myös aina :)

  Kysymys ei nyt siis tule teille vaan sinulle eli mitä Katja sun elämään ja omiin (koirattomiin) harrastuksiin nyt kuuluu? :)

  Anne ja Laaban
  http://elamanisanoina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että munkin touhut kiinnostavat ! Ehkä tulisi päivittää enemmänkin mun mielenkiintoista arkea, silloin harvoin kun jotain mielenkiintoista tapahtuu! (:

   Poista
 4. Teidän blogi on ulkoasultaan siisti, mikä vaikuttaa minun lukemis valintaan paljon, sillä inhoa lukea blogia minkä tausta on joku pallomainen ta jokin muu kirkas, koska ne alkavat pyöriä silmissä. Ja tämä blogihan kertoo shetlanninlamskoirasta! :) (lempirotuni)

  Jokaisessa postauksessa on ollut joko kuvia tai videoita. Teksti fontti on hyvä, sillä siitä saa selvää. Ei ole liian pientä eikä liian isoa.

  Täältä saa kivoja vinkkejä omaankin koiraani. Esim, agilityssä tai dodoilussa ;) Blgista on myös helppo löytää kaikki. :)

  Paljon onnea 100 lukijasta! Meidän blogi: http://hopatapopata.blogspot.fi/

  Kysymyksiä:
  1. Miltä kasvattajalta ostit Ruffen?
  2. Mikä Ruffessa on parasta?

  T: Jenna ja Tara sheltti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minulla on tuo sama kriteeriulkoasun kanssa, migreeniherkkä kun olen. Kiitos kysymyksistänne (:

   Poista
 5. Onnittelut tuon maagisen sadan lukijan johdosta!

  Alunperin lähdin lukemaan teidän blogia mielenkiintoisten ja monipuolisten postausten takia. Enkä ole katunut, teidän blogi on yksi meidän lemppareista :-) Riittävästi hyvälaatuisia kuvia, monipuolisia aiheita, selkeä ja hyvä ulkoasu, lähes virheetön ja selkeä kirjoitustyyli..ja niin edelleen :)

  Nykyään seuraillaan blogia silmä kovana, josko jossain postauksessa tulisi lisää doboilusta. Kuulostaa (ja varmasti myös on) todella kivaa ja hyödyllistä! Ei olla vain itse (ainakaan vielä!) saatu aikaiseksi hommattua kys.tuotetta, sillä opiskelijabudjetti on mitä on :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Koneella tulee välillä naputeltua sellaista vauhtia, että kirjoitusvirheitä voisin vähän katsella, heh.

   Doboilusta onkin tulossa päivitystä tässä lähiaikoina! Olen jo pitkään koittanut saana kasattua meidän tekemisiä dobon saralla. Kauhea kiire tuppaa olemaan, enkä tosiaan halua tästä '' taas oltiin kisoissa''-blogia.

   Teiltäkin jäi kysymys uupumaan! Varmasti jokin askarruttaa pientä mieltä, tai uteliaisuus painaa, vaikka sitten doboon liittyen (:

   Poista
 6. Sulla on kivoja kuvia ja kiinnittää heti huomion :) Ja agility kiinnostaa meitä erityisesti, mutta tykkään että kirjoitellaan kuitenkin muustakin välillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeva, kuvista on aina kiva saada palautetta, on kuitenkin itselle niin kovin rakas harrastus, ellei elämäntapa. (: Olisiko sinun mieltäsi askarruttanut jokin kiperä kysymys, tai kertomatta jäänyt asia?

   Poista
 7. Sun blogi on vaan ehdottomasti mun yks suosikki agilityblogeista. Ja muutkin kirjotukset on kivaa vaihtelua :) Tykkään hirmusesti seurata teidän edistymistä ja samalla aina oppia itsekin jotain uutta.

  Kirjotat selkeästi ja postaukset on kiinnostavia. Mukana on usein hyviä, laadukkaita kuvia tai videota, mikä lisää mielenkiintoa lukea. Ehdottomasti olet ansainnut kaikki meidät 100 lukiaa ja lisää tulee varmasti jatkossa :)

  Kysymyskin piti heittää, joten kysympä että miten päädyin ottamaan sheltin? Voi olla että olet sitä blogissa aiemminkin selittänyt, vanhempia postauksia kun en ole lukenut, mutta kysyimpä silti. Itselle kun sheltti ei nappaa yhtään ja muutenkin mulla on jotenkin tosi negatiivinen kuva tästä rodusta. Ruffe on yks ainoita shelttejä josta oon oppinut tykkäämään edes jollain tasolla tän blogin myötä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla (: Tätä ei varmaan olla sen paremmin käsitelty, loistava kysymys siis. En ole kovin syvällisesti pohtinut shelttiä-rotuna, enemmän yksilöinä ja persoonina. Tähän tulee vastaus sitten postauksessa(: ! Ja jos kuvasi shelteistä on negatiivinen, et tunne shelttejä tarpeeksi. Meitä saa tulla moikkamaa, ja Ruffeen tutustumaan, jos vaikka nappaisi!

   Poista
  2. Hyvin mahdollista etten vaan ole tavannut tarpeeksi kivoja yksilöitä :D serkuilla on 4 shelttiä mutta ne on kaikki sellasia arkajalkoja niin ehkä siitä johtuu tää negatiivinen kuva.. Ja ehkä se on sitäkin osittain kun on itse niin itsepäinen ja sellanen "terrieri-ihminen" (tosin ilman yhtäkään terrieriä :D) niin jotenkin noi miellyttämisen haluiset rodut tuntuu liian helpoilta tai jotain. Noh ehkä mä pikkuhiljaa opin kun seuraavaksi taloon tulossa kuitenkin paimenrotuinen koira. :D

   Poista
 8. Hmm.. Aloitin blogin seuraamisen kun aloin kiinnostua enemmän shelteistä. Pidän siitä että postaukset ovat monipuolisia eivätkä pelkkää treeni-/kisapäiväkirjaa. Tekstiä on hyvä lukea ja eikä ulkoasu ole silmiin pistävä. Kuvat ovat ihania sekä laadukkaita ja videot on plussaa, niitäkin voisi tulla muustakin kuin treeneistä ja kisoista.. *Vink* (;
  Kysymykset:
  1. Niin kuin joku jo ehtikin kysyä, kuinka päädyit shelttiin ja mitä muita rotuja harkitsit ja miksi?
  2. Oletko harkinnut videoita muustakin kuin treeneistä ja kisoista?
  3. Mitä Lasselle kuuluu?

  Hyvää kesän odotusta teille. Terkut omaa koiraa toivovalta. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavaa on se, miten paljon nykyään on postauksia aiheena ''treenitreenitreeni'', koitan elvyttää meidän muutakin arkea tänne blogin puolella paremmin! On ollut kovin kysyttyä (: Meillä on muitakin videoita, esimerkiksi tässä postauksessa: http://rudolfthesuperdog.blogspot.fi/2013/02/kehonhallintaa.html Lisää muunlaisia videoita on tulossa kyllä (: aika vaan on kovin rajallista.

   Kiitos hyvistä kysymyksistä, ja Lasse erityisesti kiittää saamastaa huomiosta!

   Poista
 9. Hei! Onnittelut 100 lukijasta, aivan mahtavaa! :) Minun mielestäni blogisi on kiinnostava, koska se on todella monipuolinen. Kirjoitat useasta harrastuksesta, joka on super hienoa. Itselle on uusia asioita tuo doboilu sekä rally-toko, joten täältä saa myös tietoa niihin liittyen. Kirjoitat myös selkeästi ja mielestäni olet todella positiivinen kirjoituksissasi. Kuvia ja videoita on aina mukava katsoa, ja ne täydentävät tekstit. Minulla ei ole ainakaan mitään huonoa sanottavaa. :) Itse innostuin teidän kauttanne tuosta doboilusta, ja nyt myös rally-toko on alkanut kutkuttamaan. Heti kun ehtii ja on aikaa (aina kun on muka niin kiireinen), niin varmasti tutustun paremmin kyseisiin lajeihin!
  Kysymykset:
  Miten/Mistä löysit Ruffen? (nettisivujen kautta, tutun kautta?)
  Minkälaisia tavoitteita teillä on tulevalle? (harrastuksissa yms.)

  - Niina ja koirat (http://niina-karvakuonot.blogspot.fi)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaanpas me monenmielestä monipuolisia! (: Ihana, että meistä jää positiivinen kuva, sillä ollaan kovin iloisia. Monipuolisuutta on luvassa lisää, juuri aloitellun uuden lajin saralla ;)

   Kiitos kysymyksistänne!

   Poista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)