20.7.2013

LUVA

Sen kummemmin analysoimatta, tässä meidän ensimmäinen nollarata. Huomattavasti rumempaa menoa kuin yleensä, ihan naurattaa katsoa. Tämä hätäpää kuumuu aina kisoissa sellaiselle viretasolle, etten osaa enää ohjata. Valsseihin en 'muka' ehdi ja näistä tulee hätäisiä takaaleikkauksia. Tähän on nyt keskitytty, ja ehdin valsseihin paremmin - toivottavasti myös kisoissa.

Note to self, muista ne kontaktit.

Ensimmäinen LUVA siis taskussa, ihan mieletöntä - vaikken radasta olekaan ylpeä. Vielä kaksi nollaa ja ollaan kakkossisa, apua. Minulla ei mikään kiire sinne ole, pitää ensin opetella ohjaamaaan, juoksemisenkin jalo taito tuppaa välillä unohtumaan.

6 kommenttia:

 1. Hienosti! Ja tosi hyvinhän sää kerkeät mitä näin kun ulkopuolinen kattoo. Kivasti kontakteissa kerkesin hidastamaan koiraa, osaista/ja kerkeispä itekki nuin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmoshypyn jälkeen oli tarkoitus tulla valssilla neloselle, ja ennen aata tuli tuo takaaleikkaus sen verran löysästi, että ihme kuin meni. Kamalin on tuo A-esteen jälkeinen pyörähdys :D

   Jos olisi nähnyt miten suunnittelin radan, niin nauraisit maireasti sielläkin päässä. Kiitos kuitenkin kehuista, nopsajalaksi pyrin!

   Poista
 2. Upeaa, onneksi olkoon nollasta! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! :) Seuraavaa nollaa lähdetääm metsästämään, kun opin ohjaamaan paremmin.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jenni! :) Toivottavasti seuraava nolla tulee vähemmällä räpellyksellä.

   Poista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)