8.9.2013

Kunhan mäkin osaisin

nimittäin tokoilla. Supertokorinki kokoontui toistamiseen Sipoossa, ja paikalle eksyi meidän lisäksi kaksi koirakkoa. Paikalla siis Ruffen oi niin ihanankamala tyttöystävä Bea ja meidän mentorin Tyrnin likka Nika. Jälleen oli poika keskellä tyttölaumaa, ja vielä juoksuinen tapaus mukana. Tästä huolimatta oli poika erittäin pätevä, ja olen itselleni vähän vihainen omasta passiivisuudesta. Jotenkin oli pää ihan jumissa tona päivänä, ja olin aika eleetön. Liikaa aurinkoa ja liian vähän vettä sanoisin. Nyt on kuitenkin kelkka käännetty ja tehty päteviä suorituksia. 


Meidän ihan ykkösjuttu oli se, että toi palkkaantui lelulla. Siis Ruffe, ja lelut. Tämä on iänikuinen mysteeri minulle. Kotona lelut on maailman parhaita. Aksassa ne kelpaa vaan jos ollaan kahdestaan. Treeneissä ne ei kelpaa, vaan tullaan puntin viereen odottamaan nameja. Tokotessa on nyt yllättäen kelvannut pallot, patukat ja narutkin! Se oli niiiiiiiiiin pätevä, ja ilonen kun sai retuuttaa omia aarteitaan. Toivottavasti tästä tulee tapa. Asiaa aijon helpottaa sillä, että taskusta ei tuoksu kanafileen ihanat aromit, vaan kuolaisen pallon hurmos. Toivotaan, että toi oppisi palkkautumaan kunnolla aksassakin - yritys on kova!


Seuruu on aina ollut meille ongelma. Nyt tuli joku vihdoin tökkäämään tikulla silimään, että loppui tollainen. Mä olen painostanut koiran jätättämään seuruussa, kun koitan kokoajan sitä tuijottaa. Olen tämän itse tiedostanut, mutten jotenkin sitten kuitenkaan huomioinut. Pää eteen ja leuka ylös, toihan tekee hyvin hommia. Seuruu oli kivaa ja pätevää, käännökset tosin iiihan kamalia. Me harjoitellaan ahkerammin, I promise! Meitä on toko kärpänen purrut jo toistamiseen, hitsi kun ei millekään kurssille mahduttu. Pitää aktivoida tämä meidän rinki useammin reenaamaan. Roosalle taas iso kiitos kuvista, alkaa olla vakiona jo teksteissä tämä kiittely - kun nää on alkanut meidän kanssa touhuamaan! Ja Tyrnille taas älytöööön kiitos siitä, että sanot asiat miten ne on ja saat mut sisäistämään asioita. Tokokokeita kohti, sitten joskus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)