3.9.2013

Olipa kerran

pikkuiset sheltit ja iiiiiiiiiiso Luna. Ollaan nyt kolmisen kertaa käyty aina vähän erinlaisen ryhmärämän kanssa sipoon metsissä lenkillä. Ensimmäinen kerta taisi olla jo toukokuussa. Tämä on siis ihan fb-ryhmä Sipoon ja Porvoon seudun shelteille. Mukavaa on ollut! Tällä viimeisimmällä lenkillä oli mukana Niina soopelirinsessansa Hertan kanssa, joille olenkin vetänyt pentuagility koko kesän! Hertta on niin älyttömän pätevä, mieletön vauhti ja tarkkuus. Tästä veijarista tuleekin pentuja kesäksi, ja minä täällä kädet syyhyten odotan - vaikken pentua vielä voikkaan ottaa. 


Mukana myös Karin ja hänen pikkumustansa Ella, sekä isomusta Luna. Jos jollekin on epäselvää, niin rotuina sheltti ja berni. Yksi vääränrotuinen suotiin mukaan, kun kyseessä on lempeäjätti. Ellakin oli minun kursseillani koko kesän, eikä hänestäkään pahaa sanottavaa. Tarkasti tekevä tyttö kuuntelee hyvin ohjeistusta, eikä pelkää uusia juttuja lainkaan - kamalan itsenäinen sheltiksi! Päteviähän te kaikki olitte.


Lenkki sujui mutkien kautta sänkipellolla, vielä kun näitä on. Matkalta löytyi Lunalle leikkikaveriksi peltohiiri, joka taisi menettää henkensä hippaleikissä. Loppu lenkki sujui siis hiirtä kannellen, ettei nämä veijarit sitä söisi, ällöjä kun ovat. Muutoin lenkki sujui rauhaisasti ja olikin mukavaa! Säästyttiin hirvikärpäsiltäkin, vaikka syksy kovasti tekee tuloaan. Toivottavasti likat tullee pian uudestaan, vaikka isommallakin porukkalla! Ihanan saman henkisiä ollaan, niin juttu luistaa - vielä silloinkin kun koirat on jo pakattu autoon.

2 kommenttia:

  1. Hei! Kivaa lukemista täällä. Onko sulla minkälainen koira-alan koulutus? :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Kivaa lukemista täällä. Onko sulla minkälainen koira-alan koulutus? :)

    VastaaPoista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)