6.1.2015

Asiat etenee

Eilen illalla käytiin Mustissa ja Mirrissä taas punnitsemassa otus. Onni on Itiksen M&M jossa käydää pari kertaa viikossa punnailemassa ja ostoksilla. Leevin painoksi mittailtiin taas 8,5kg ja olenkin 'luovuttanut' lihottamisen suhteen. Olkoon ruikula, kasvattakoon massaa sitten kun siltä tuntuu. Ikää kaverilla kuitenkin asta 10kk.

Ruffe yllätti positiivisesti! Mitattiin meidän alimmat lukemat laihdutuskuurin aikana! Ruffe on viimeksi ollut näin kevyt puolitoista vuotiaana ( reilusti ennen kastrointia ). Puntari näytti siis 9,3kg! Jahui me oltiin niin innoissaan! Vielä pysytään siis tarkkana kuin porkkana näissä ruokinnoissa, ja todetaan että nykyisillä määrillä ja liikunnalla paino tippuu - loistavaa! Loppupainoa on vielä hanka arvioida, heitin lonkalta että vielä 8,5kg painavana näyttäisi koiralta ja olisi niin hoikka kuin on hyvä olla. Saa nähdä miltä tyyppi näyttää jatkossa. Tiputellaan painoa niin kauan, hitaasti ja varmasti, ettei kyljissä ole mistä ottaa kiinni. Koiralla keveys ja kunto etusijalla, ja uusista suurista lihaksista huolimatta painon ei tarvitse olla korkea. Kuvassa havainnollistavaa itsehillintää jota etenkin emännän pitäisi treenata. Tänään edettiin muissakin kuin painonhallinnassa. Käytiin heittämässä aamulenkin jälkeen vetopuuhia. Koirille saapui uusi kahden koiran vetoliina, sekä seisinki. Vielä puuttuu Leeviltä uudet valjaat, mutta vanhoilla pärjätään vielä viimeiset päivät - josseivat hajoa osiin.

Vedettiin osissa reipas 1,5 km. Molemmat koirat vedossa, kelkka perässä ja minä porkurina. Musta painoa se vähän vajaa 60kg ja kelkasta 10kg. Eli sellanen 70 kiloa perässä, ja vauhtia ei tarvinnut edes koko aikaa potkia. Huhhuh.

Tehtiinkin aluksi houkutteella, vedeltiin siis siskoni Hannan perässä. Hanna kipsutteli kauemmas piiloon, jonne mentiin hajujäljen perässä tuhotonta vauhtia. Tästä jatkettiin kohteesta pois päin juoksemiseen. Hiukan hitaampi vauhti, etenkin Ruffella, mutta yllättävän hyvin lähti rullamaan. Maksimi nopeus reissulla oli 20,4 km/h, vertailun vuoksi fillarilla vedettiin kesällä 30 km/h. Paino siis kuitenkin tuntuu. Vitsi nämä on kyllä olleet eteviä. Vielä pitäisi tosissaan treenailla lähtöjä, ja sitä hiton paikallaan odottelua. Me ollaan yleensä solmussa ennenkuin ollaan mihinkään päästykään, joten tsemiä tähän.

Loppu päivä sujui Leevin osalta töissä, häkkitreenin, kokouksen, 15min uinnin sekä kropanhallintatreenin kera. Epätoivo teki tilaa onnistumisen tunteelle, kun Leevi liki onnistui tänään kurre-istunnassaan, liki. Huomenna onkin Ruffen vuoro päästä töihin touhuamaan, ja Leevin vuoro treenaillan yksin oloa ja vetää lonkkaan. 

3 kommenttia:

 1. Miks et vastaa kommentteihin, joita sulle tulee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep tää on ärsyttävää... ihan turhaa..

   Poista
  2. Kuten blogin lukijoina varmasti olette huomanneetkin, niin anonyymeinä jätettyihin kommennteihin en vastaile.

   Jätin tämän vaihtoehdon kuitenkin auki, että jos viitsii omat tietonsa viestin alareunaan jättää niin vastaan yhtä nopeasti kuin muillekin :)

   Poista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)