8.6.2015

Leevin kisauran korkkaus

Koittipa vihdoin päivä, että ihanat ystäväni tunkivat mut väkipakolla kokeeseen, hokien että ''Kyllähän se nyt osaa!'', ''Se on niin taitava pikkukoira!'' ja ''Älä edes turhaan jännitä''. No plää, pakkohan se oli uskoa. 17.5 Lauantaina tyyppi siis pääsi varasijalta kokeeseen I-hahin kisoihin Kivikkoon.

Odotettiin omaa vuoroa aaaaaaaaivan käsittimättömän kauan (lue: kisoissa jännitän aina myöhästyväni, joten oltiin taas niin ajoissa ettäh). Jokatapauksessa Leevi toimi itse kisapaikalla yllätyksellisen kivasti. Tuijotteli muita koiria rauhassa ja odotti kauniisti aitaan sidottuna, olikohan mulla varmasti Leevi mukana? Melkein kahden tunnin odottelun jälkeen penska kuitenkin pääsi radalle, ja jo lämmittely liikkeissä huomasi miten mopo keulii. Purin pahimpia virtoja pois, ja radalla mulla olikin pieni unelma.

Leevi ei ole koskaan tehnyt yli 8 kyltin rataa, ja ei sitäkään koskaan palkatta. Joten 17 alokasluokan kylttiä meni niin vaivattomasti, että ei voi muuta kuin koiraa kehua. Saatiin pari hihnavirhettä, ja yhden kyltin uusin, kun sähläsin saksalaisessa käännöksessä hihnan kanssa. Tämä tarkoitti sitä, että pisteitä kertyi 94/100! Ja näin ollen alohyv tulos. Voi vitsi, on toi vaan päheä pieni eläin. Erityispisteet hihnan rakastajalle siitä, ettei repinyt koko hihnaa kädestä, ei edes näykkinyt tai katsellut hihnaa. Tehtiin ihan täysillä yhdessä, ja oli kyllä radan jälkeen huikea fiilinki. Mun pentu 1 kommentti:

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)