23.10.2015

Shelttiys = Ystävyys

Näin ainakin asia on meidän poikien mielestä. On meillä kamalasti muunkin rotuisia kavereita, belkkareita, ausseja, bortsuja, mudeja, schipuja, collieita, ai hups, oliko listassa vain paimenkoiria? On meillä muutamia terrierikavereitakin, mutta näin nopeasti ajateltuna lähimmät koirakaverit ovat kaikki jonkinsortin paimenia. Kyllä sheltti sheltin tunnistaa - onkin kovin tuttu sanonta.

Leevi, Ruffe, Dana & Demi

Ruffe, Leevi & Hertta

Leevi, Isla & Ruffe

Kaikki kuvat napattu tältä kuulta. Olen kamalan iloinen, että meillä on ihania shelttiystäviä ympärillämme. Koirille kamalasti kiitosta siitä, että juoksutatte Leeviä ympäri metsää, ja edes jollain tasolla puratte nuoren miehen energialatauksia. Kiitos myös, että annatte Iso Herra Rudolfin napsia teitä pöksyvilloista komennuksen lomassa. Omistajille iso kiitos mielettömän mukavasta lenkkiseurasta! Miten voikaan riittä vuosi toisensa jälkeen juttua jutun perään, ootte huikeita. Lisättäköön vielä, että Leevi kiittää ihmislenkkikavereita siitä, että varaudutte kurahousuilla pienen miehen hurjiin pusuyritysloikkiin ja Ruffe siitä, että teillä on aina taskuissa parhaita nameja - vaikka omistajalla olisi täysin samaa tavaraa taskussa.

Kiitos myös kaikille muille shelttitutuille tämän vuoden sheltteilystä! Paljon on tavattu uusia shelttiystäviä ja mukavia uusia sheltti-ihmisiä. Onni on shelttiys ja yhteenkuuluvuus rodun sisällä.

Onko sinulla sheltti vailla shelttiystävää?
Meistä saa aina lenkkiseuraa helsingin/sipoon metsiin ja pojat tutustuisivat mielellään uusiinkiin sheltteihin!

1 kommentti:

  1. Jos lenkkiseuraksi huolitaan muitakin kuin shelttejä niin täältä löytyis! Tällä hetkellä kotona cockerineiti ja joskus hamassa tulevaisuudessa mahdollisesti myös sheltti, joten rodun edustajiin olis kiva päästä tutustumaan.

    VastaaPoista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)