27.4.2012

Alkeiskurssin alku

Kävin Tiistaina HSKH'n agilitynalkeiskurssin luennolla. Oma valkkumme (Elina Raininko) oli valitettavasti mökkeilemässä, mutta hyvin saatiin selville pelisäännöt ja kurssi ohjelma. Meidän ryhmä treenaa pääsääntöisesti maanantaisin puoli kuudesta eteenpäin.

Torstaina olikin sitten poikkeuksellisesti meidän ekat treenit. Lämpättiin Ruffen kanssa vapaalla kentällä hölkkäillen ja palloa viskellen, vaikkei tunnilla tehtykään mitään kovin fyysistä. Aloiteltiin vielä puolen tunnin rupattelulla, sillä Elina halusi kertoa omia mielipiteitään ja suunnitelmiaan vielä tarkemmin. Tämän jälkeen Elina halusi nähdä miten me leikitään koiriemme kanssa vai leikitäänkö ollenkaan. Ruffe oli onneksi ainakin puoli kiinnostunut lelusta, vaikkei sitä joka kerta hakenutkaan.

Tämän tunnin aiheina oli namikupin opettelua ja vapautuskäskyn valinta. Ruffe on jo oppinut aikaisemmin irtoamaan kupille, joten oli mukava treenailla sitä. Hakee kupille mistä tahansa, ja miten tahansa. Kuitenkin yksi hairahdus kävi, Ruffe juoksikin luotani kupille, ja kupilta suoraan oi niin ihanan labbis tytön luokse. Otettiin uudestaan, ja toimi taas normaalisti. 


Kokeiltiin vähän luoksetuloja, juosten, selkä koiraan päin, piilosta yms. Sitten väliin laitettiin yksi aita, ei tosin rimalla, vaan speedbumbilla (ponnarilla). Oletin Ruffen hiukan harhailevan, mutta koska olimme viimeisiä Ruffelle oli suuri hinku päästä pomppimaan. Tämäkin tehtiin namikupin avulla, kuppi laitettiin aidan toiselle puolella, ja vapautus, ja näin edespäin. Aidan lisäksi, kokeiltiin samaa putkella. Kaiken järjen vastaisesti Ruffe yritti pissiä putkeen! Sai sen verran ikävän karjaisun, että tuli nilkkoihin uikuttamaan. Eipä yritä uudestaan. Loput putkeen irtoamiset sujuivatkin hyvin.

Lämpättiin ja juteltiin ensi kerrasta, sekä juostiin pientä lenkkiä, hyppien jokaisten penkkien päälle. Jostain syystä toi pöljä pelkäs muutamia penkkejä, vaikkei sillä mitään negatiivisia kokemuksia olekaan. Kaiken kaikkiaan, oli tosi kiva päästä treenaamaan agia ryhmässä pitkästä aikaa! Pian alkaakin toukokuu, ja meidän kiireisin kuukausi, en malta odottaa.

ps. kerrankin kuvaton postaus.

Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)