1.5.2012

Ekat rally-möllit

Meillä oli tosiaan ensimmäiset rally-toko kisat viime lauantaina. Vaikka mölleistä oli kyse jänskätti silti mennä ekaa kertaa koittamaan onneaan. Kisalistaa katellessa bongasin tuttuja nimiä. Länsigöötanmaanpystykorva Yaffa omistajansa Caron kanssa olisi tulossa kisailemaan myös, ei oltukaan nähty sitten Ruffen pentukurssin, oi niitä aikoja.Mölli luokka oli ensimmäinen, joten ei mennyt kauaakaan kun siirryin ilmosta rataan tutustumiseen. Rata vaikutti ihan mukavalta, ei ollut liikkeestä maahan menoa joka teki radasta entistä helpomman. Kaikki vaikutti selkeältä, mutta kiersin vielä radan toiseen kertaan. Istuskeltiin auringonpaisteessa jokunen vartti ja kipiteltiin kentän laitaan odottelemaan vuoroamme. Pian se olikin, numero 10. Siirryttiin kentälle, ja istutin koiran viereeni. Saatiin lähtölupa ja lähdettiin suorittamaan rataa. Ruffen kiinnostus ei ollutkaan hiekassa, vaan jaksotellen minussa, namikädessä tai nuuskien ilmaa. Virhepistetä tuli siis taluttimen hetkellisestä kireydestä ihan tarpeeksi. Saatiin rata suoritettua loppuun, tajusin töpänneeni neljännen kyltin, mutta vasta kun ylitin maaliviivan, noh minkäs teet.

Virhepisteitä tuli siis näiltä kylteiltä.

Kyltti 1:                   Kyltti 2:                    Kyltti 3:
(TAL)                      (TAL+PY)                   (TAL)


Kyltti 4:                   Kyltti 5:                    Kyltti 6:
(TVÄ)                      (TAL+PY)                  (TAL)

Kyltti 9:
(TVÄ)


Vähennykset kokonaisvaikutelmasta: -1p (TAL)
Aika: 2.14Jäätiin odottamaan palkintojen jakoa, omia arvostelulomakkeita hiplaillen. Pienen tauon jälkeen tuomarimme Mea Määttä, kutsui kaikki koolle arvontaan ja palkintojen jakoon. Arvonta palkinnot menivät muihin suihin tällä kertaa. Ensimmäiseksi mölli luokassa sijoittui Meri&Rilla pistein 99p. Toiseksi sijoittui  Pia&Hippu pisteillä 96p ja kolmanneksi Jaana&Helmi 95p. Meidän piste saalis ylettyi 81pisteeseen. 

Jäi omalla tavallaan hyvä fiilis kisoista, että tätä täytyy kokeilla uudelleen. Ekoiksi kisoiksi tosi hyvin, ottaen huomioon että kyseessä on toi hyper-Ruffe. Oon todella tyytyväinen että saatiin rata suoritettua ja saatiin vielä hyväksyttykin kepein sävelin. Oma töpeksyminen ärsyttää, mutta minkäs teet. Ensikerralla tarkkuutta tekemiseen (niin tässä kuin kaikissa muissakin lajeissa). Saadaan lisää treenia piakkoin, sillä luvassa on Rally-tokon jatkokurssi, jippii!

ps. Meistä löytyy lisää videoita aloitelevalla youtube-tilillä: 

http://www.youtube.com/user/RudolfTheSuperdog
Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)