8.4.2012

Hauskaa pääsiäistä!

Meillä ollaan vietetty todella uneliasta ja toimetonta sunnuntaita. Eilen kotiuduttiin mummalta, eikä olla sen jälkeen ulkona piipahdettu. Ruffe on kuitenkin saanut liikuntansa, eikä näytä lokoilusta valittavan. Sauli ja Ruffe nukkuvat sulassa sovussa sylikkäin, lähes koko aamupäivän. 


Täyden tuntuinen huhtikuu on luvassa. Vaikka meillä onkin vain yhdet mätsärit tiedossa. 20 päivä on Rally-tokon kisavalmennus, että oltaisiin 28 päivä edes jossain kuosissa Oulunkylän mölli kisoihin. Ollaanhan me kotosalla treenattu ja vähän hallillakin, mutta ei se sama ole, kuin taulujen kanssa. Ja sellaisella radalla jota ei ole aikaisemmin suorittanut. Jänskättää jo nyt hiukan että miten menee. Suurin ongelma voi olla tuo maan haistelu. Tuppaa niin kauheasti uudet paikat kiinnostamaan ettei ole tosikaan.Lasse sai uuden kevät luukin alà vanhemmat. Ajattelin vielä itse parannella tuolta noita töyhtöjä pois. Paljon reippaamman näköinen otus, nuorentui muutamalla vuodella. Ruffekin kaipaisi vähän klipsuttelua. Alkaa taas tassukarvat rehottaa siihen malliin, että täytyy ennen huomisia mätsäreitä ne  leikellä poijes. 


Odottamista ja odottamista. Huomenna on viimeinen päivä ilmoittautua HSKH'n agilityn alkeisvalkkuun. Ilmottauduttiin testitilaisuuteen jo ajat sitten, toivottavasti päästään sinne asti. Testitilaisuus on tosiaan 17 päivä. Toivon niin kovin että päästäisiin ryhmään treenaamaan, tekisi meille hyvää. Varsinkin Ruffelle, ettei tarttisi katella mun ohjausvirheitä aina uudestaan ja uudestaan. Joku voisi tulla vähän hihasta nykimään että päin honkia menee sun käsimerkit. Peukut pystyyn ja sitä rataa. Nyt alkaakin mätsäreihin valmistelu ja ankara kortin peluu.

Ciao!

1 kommentti:

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)