11.4.2012

Päässä pyörii

..aika monestakin syystä. Availin tänään kotiin saapuessani sähköposti ja sielläpä odotti mukava yllätys. ''Hei, Kiitos hakemuksestasi HSKH:n kevään agilityn alkeiskurssille. Saimme yhteensä 76 hakemusta. Valinnoissa painotettiin HSKH:n jäsenyyttä ja aktiivisuutta yhdistyksen toiminnassa. Tarjoamme sinulle harjoittelupaikkaa..'' Ensi tiistaina sitten vain suorittamaan käytöstesti ja se on siinä.

Tämä päivä on kätkenyt sisälleen muutakin mukavaa. Petenkoiratarvikkeesta tuli taas tilaus postiin, jonka sitten kävin hakemassa. Ruoka on tolle ipanalle maistunut, joten tilasin nyt sitten ihan reilun kaavan mukaan. Elikkäs, Royal Canin Mini Adulttia, 8kg pussi. Toivottavasti riittää pidemmäksikin aikaa, Ruffen ruoka tosiaan koostuu nappuloista, jauhelihasta ja puurosta. Joten eiköhän tuo hetkeksi riitä? Hintana tuolla oli sopivat 45,90€


Muuta mussuteltavaakin ostin, noita Racinelin naudannahkakääröjä. Ei olekaan noita vähään aikaan ollut, ja tuntui selvästi maistuvan ainakin Ruffelle. Lasse ei niinkään näistä innostunut. Alennettuun hintaan 8,90€. Nappasin mukaan vielä tuollaisen pehmolelun. Sairaanoloisen kimeä vinku tuolla sisällä, taitaa tulla sellaiseen 'superlelu' käyttöön. Saa sitten onnistuineitten treenien jälkeen heiteltäväksi. Tämäkin siis alennettuun hintaan 2,80€. 


Päivemmällä treenattiin vähän agia uudestaan sulaneella etupihalla. Ruffe oli innoissaan työskentelemässä, ja energiaa riitti ehkä liikaakin. Teki hassuja vihreitä, kun ei kuunnellut ohjausta. Tehtiin siis hetki rally-tokoa ja johan alkoi keskittyminen palata. Heitin läjän esteitä pihalla, ja tein pientä radan pätkää. Aika moiseksi pyörittämiseksi meni. Ruffe kuunteli yllättävän hyvin käskyjä A-esteen ja putken luona. Vain muutaman kerran, kun huusin ''yli'', niin sankari sujahti putkeen. Muutamalla toistolla alkoi kuitenkin erottaa ''Yli'' ja ''Läpi'' käskyä toisistaan. Siinä sitten suhattiin tyytyväisinä aikamme, kunnes lämpättiin, ja siirryttiin sisälle. 

Tänään onkin jo korkea aika hieroa Ruffea, on jäänyt taas vähän vähemmälle se homma. Kuten edellisessä postauksessa jo ounastelin, on meille menoa jo enemmän kuin tarpeeksi. Mätsäreitä on ilmestynyt kalenteriin lisää ja lisää. Ja ennen kaikkea sinne on myös ilmestynyt Agilityn möllikisat ensi viikon lauantaille, ilmoittautumisen pistin menemään eilen. Saas nähdä, että mahdutanko mukaan. Viikonlopulle ollaan jo saatu aikamoiset suunnitelmat aikaiseksi, sisältäen mätsärin ja hallivuoron, sekä yökyläilyä Jennillä ja Elviksellä. 


ps. Torstaina on kuin onkin vuosittainen lääkärikäynti pikkusella.

Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)