13.4.2012

Piikitetty poika

Eilen oli tosiaan Ruffen vuotuinen eläinlääkäri käynti. Auton nokka kohti keskustaa ja kipiteltiin nätisti sisälle. Ruffe arasteli kauheasti vastaanotto henkilökuntaa. Eikä maistunut herkutkaan, sen verran paniikissa oli. Sitten kun päästiin hoitohuoneeseen, Ruffe innostui ihan kauheasti nähdessään oman lääkärinsä. Häntä vispas sellasta tahtia ettei ole nähty, ihme vesseli.


Kaikki tuntui olevan normaalia, sydän ja keuhkot hyvässä kunnossa. Jalat terveet ja vahvat. Kehittynyt oikeassa suhteessa. Ainoa mistä puhuttiin hetki pidempään oli Ruffen paino. Ruffe on nyt korkeudeltaan noin 40cm. Ja paino heittelee tällähetkellä 8,5kg ja 9kg välissä. Tässä kuussa se on vakiintunut yhdeksään kiloon. Lääkäri kuitenkin suositteli, että tiputettaisiin puolella kilolla painoa. Ja näinpä siis tehdään. Ruffen ruuasta otetaan puolet jauhelihasta pois, niin näin se laihtuu tasaisesti ja varmasti vain sen puolisen kiloa poijes normi painostaan. Eli varsinaista laihista ei ole luvassa.


Viikonloppu on taas täynnä suunnitelmia, sen huomaa aina näin perjantaisin. Tänään käytiin vielä Ainon kanssa tallilla, otettiin pojatkin mukaan. Reetu on viimeksi käynyt tallilla joten sähläystä riitti, Ruffe osasi olla yllättävän nätisti. Ja sai muutaman uudes koiruuskaverinkin. Huomenna mennään Piian & Sabin kanssa mätsäreihin. Illemmalla mennäänkin Jennille & Elvikselle yöks. Kuvaan astuu mukaan myös ranskanbulldoggi Simo, jota myös Napsusksi kutsutaan. Ollaan nimittäin menossa treenailemaan hallille sunnuntai aamuna, joten ollaan Jenniltä käsin sitten jo lähtö kuopissa. Saas nähdä miten taas saadaan kaikki onnistumaan.

Ciao!

1 kommentti:

  1. et sittenkään maininnu tota että mä otin ton ylimmäisen kuvan......

    VastaaPoista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)