1.4.2012

Karvaista agia

Tänään ois ollut mätsärit Purina Areenalla, mutta jäätiin kotiin jillailemaan. Aamusella Ruffe pääsi heti alkajaisiksi jahtaamaan palloa pellolle melkein tunniksi. Siinä vaiheessa hiffasin soittaa Jennille, että jos tulis Elviksen kanssa kyläilemään. No tulihan ne. Ei ollakaan nähty Elvistä aikoihin, joten Ruffella oli sellainen määrä kuolaisia pusuja tarjolla että oksat pois. Elvis saikin 'nauttia' olostaan huoneen nurkassa Ruffen ahdistellessa tätä pusuilla ja haastaen leikkiin. Turhautuneena sai kuitenkin palata matolle odottamaan sitä, että Elvis innostuisi. Siinä saikin siis hetken odotella!


Etupiha oli taas kovassa kulutuksessa, kun laitettiin pojat töihin. Elvis ei ole kovin kokenut koira agilityn parissa, mutta ei jösses. A-estettä ajateltiin että kokeillaan matalampana, jos vaikka menis. Ennenkun ehdittiin aloittaa houkuttelu Elvis ampaisi esteen ylös ja läähätti tyytyväisenä rullaillen alas. Ihme otus, tyytyväisinä sitten tehtiin erillaisia radantynkiä ja testailtiin vähän.


Ruffe oli jotenkin toooosi väsynyt (varmaan eiliset näyttelyt ja aamuinen lenkki) joten meininki oli vähän sellaista lampsimista. Innostui toki aina juoksemaan, mutta ei vissiin ollut tarpeeksi haastetta, kun ei vetänyt sata lasissa joka mutkaan. Putkiin haku vain varmistuu päivä päivältä. Ja A'lle vetää jo tuhatta ja sataa. Tänään onnistu kontaktitkin todella hyvin. Osasi jäädä siihen jos tulin hiukan jäljessä. Odotti myös paikallaan palkan saatuan hetkisen. Laitettiin putki A-esteen ali houkutukseksi. Yllätyksekseni Ruffe ei mennyt putkeen, vaan juoksi ripeästi A'n ylös ja alas. Sitten kun koitin sitä sinne putkeen saada, niin ei. Ei vaan millään. Sitten kun vihdoin meni, niin innostui sen verran suorituksestaan että juoksi seuraavalle putkelle pyytämättä, energianpurkauksia on ollu lähiaikoina enemmänkin. Hassu kaveri.
Elvikselle siis tänään uutena asiana tuli tuo A-este. Sujui tosi hienosti. Vielä hienompaa oli ''putkeen'' käskyn oppiminen, tosin irtoamista ei vielä edes pyydettykään. Tosi hyvin meni askel kerrallaan, ja päivän päätteksi saatiin laitettua putki U'n muotoiseksi ja Elvis juoksi läpi riemuissaan, hieno pirpana.


Kamerat kävivät kuumana koko päivän ajan ja hauskaa oli. Myöhemmin laiteltiin Jennin kanssa vähän ruokaa, sillä aikaa pojat nukkuivat kiltisti toisistaan välittämättä sen kummemmin. Ruuan jälkeen lähdettiinkin saattamaan Jenniä kotiin niinkuin ala-asteelaiset konsanaan. Vietiin sitten kotiin asti sellaiset 2 km suuntaansa. Kevät kun on, niin kotiin päästyämme oli Ruffe aikamoinen kuratassu. Pesemiseen upposi reilu 30 minuuttia aikaa, sillä oli saanut jostain mukaansa multakökkäreitä ja neulasia. Niitä sitten irroittelin tovin. Nyt Ruffe nukkuu tyytyväisenä matolla, toivottavasti rauhallisuus jatkuu yölläkin.

Ciao!

2 kommenttia:

 1. Hoho oli kivaa :3
  Eikä ton pööpelin energia oikeesi lopu.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli oli (: uudestaan vaan taas jossain välissä. Ei ilmeisesti. Luulin että tältä ois jo puhti pois, (rimmas) mutta tuolla menee pitkin seiniä lelun kanssa ympyrää!

   Poista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)