4.4.2012

Viikko suunnitelmaa

Huhtikuu oi huhtikuu. Kyllä se kevät vielä tulee, vaikka lunta onkin pihalla taas muutama sentti. Nyt en kuitenkaan tullut lumesta ja mutaisista koirista uikuttamaan, vaan kertomaan vähän suunnitelmista ja edistyksestä. Alkuviikko ollaan treenattu takajalkojen hallintaa/käyttöä. Ja huhhu, on aika taitava epeli. Tässä lyhyt klippi siitä.


Onkin luvassa aikamoinen loppuviikko pikku Ruffelle. Torstaina alkaakin kuin alkaakin kauan kauvattu pääsiäsloma. Hanna lähtee poikaystävänsä vanhemmille käymään Poriin, joten ollaan kissavahteina torstaista lauantaihin. Onneksi kyseinen katti, on ennen asunnut meillä, joten pojat tulevat hyvin juttuun. Systerin kämpän vieressä onkin upeat lenkkipolut, joilla pääsee harjoittelemaan vähän rally-tokoa ja läheisellä aukiolla vapaana olemista erillaisten häiriötten alla. 

Perjantaiksi on varattu HSKH'n hallista vapari. Mennään Ainon ja Reetun kanssa treenailemaan. Ensimmäistä kertaa kunnon treenit uudessa hallissa. Agia on siis tarkoitus treenata, ja kehitellä kaikenlaista radanpätkää. Täytyy treenata, kontakteja, pujottelua, ja pimeitä putkikulmia.

Lauantaina lähdetään siis systeriltä kohti mummolaa. Käydään (mahdollisesti Ainon ja Reetunkin kanssa) siis kyläilemässä ihan vain päiväseltään. Lenkkeilyä ja lellittelyä siis luvassa lauantaille. Jonkin verran myös autoilua, ainakin noin tunnin ajan istutaan takapenkillä. Toivottavasti säästytään pukluilta.


Sunnuntaina pidetään vapaata ja hölläillään kotosalla. Tai niin ainakin nyt on suunnitteilla. Eiköhän joku kuitenkin koita meitä repiä johonkin suuntaan! Sunnuntai tulee siis olemaan hemmottelupäivä, meille molemmille. Hierontaa ja trimmausta luvassa. Ennen kaikkea, kylpy, koska..

Maanantaina on luvassa mätsärit Konalassa, joihin ollaan ehdottomasti menossa. Ei ollakaan tälla hallilla aikaisemmin käyty, joten odotan innolla että miten tuo ipana käyttäytyy taas uudessa paikassa. Onko hallien uutuus yhtä jännää kuin ennen? Toivottavasti ei.

Nyt
kuitenkin lähdetään kohti systerin kämppää lenkki mielessä. Aurinko paistaa vielä muutaman tunnin ja siitä olen iloinen. Matkalla kotiin käydään hakemassa avaimet halliin ja hakemassa vastauksia vielä muutamiin kysymyksiin. Tässä siis tämän viikon viikkosuunnitelma. Aika koirapainotteinen loma tulee olemaan. Tekee hyvää meille molemmille.

Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)