5.4.2012

Kissavahtina

Tultiin systerille siis kissavahdeiksi Ruffen kanssa. Heitettiin laukut sisälle ja suunnattiin metsälenkin kautta läheiseen koirapuistoon. En nyt oo varma, että kuuluuko Mellunmäelle vai Vartiokylälle tuo puisto, mutta todella hyvä on. Avara ja tilava. Tultaessa paikalle, säntäsi portille jokin hauskanäköinen sekarotuinen otus. Black&tan värinen vähän corginäköinen uros pentu. Ruffe innostui ihan hurjasti leikkimään, kun oli pentu paikalla. Hetkenkuluttua puistoon saapui musta toypoodeli tyttö. Siitäkös tämä meidän hurmuri innostui. Pomppi ja hyppi raukan yli monet kerrat, ja sai kuonoonsakin aina tämän tästä. Alistui kaikille joka kerta, mutta sama höösääminen jatkui aina uudestaan. 



Suurin hitti puistossa oli aidan toisella puolella oleva isojenkoirien puoli. Siinä sitten meni puudelit ja sheltit aidan viertä tuhatta ja sataa, kun toisellapuolella muutama vinttikoira ja husky pentu painelivat menemään. No, ainakin energiaa kului.

Illalla oleiltiin poikien kanssa parvekkeella ja katseltiin telkkua. Sauli ilmaantui paikalle illansuussa ja pistettiin maate. Ruffe nukkui yllättävän nätisti, vaikka vahtiikin porraskäytävää aika ilkeällä äänellä. Muutaman kerran haukkui yöllä. muuten aika rauhallisesti tepsutteli ympäriinsä ja nukkui jalkopäässä. Seuraava juttu onkin sitten Ainon kanssa se vapaavuoro hallilla, saas nähä miten menee!

Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)