19.5.2012

Agi aamu

Tänään suunnattiin Espoon Niittykumpuun kisaamaan. Oltiin kuin oltiinkin ajoissa paikalla ja kävin ilmoittamassa Ruffen Medimölleihin. Kello 11 pyörähti kisa käytiin ja minit aloittivan vauhdikkaasti. Medit alkoivat puoli 12 aikoihin. Otin meille kaksi starttia, numeroilla 203 ja 209. Viisi ratasuoritusta aikaa siis vaihtaa mukavasti lappuja ja juoda.


Pian tuli meidän vuoro ja kipitin radan varteen odotuspaikalle. Rata oli suhteellisen simppeli, mutta sillä sekunnilla kun astuin radalle, unohdin kaiken. Voi huhhu, nauratti videota katsoessa, että paljonko se koira pyörii, ja ihan vaan sen takia, että olin AINA väärällä puolella. Noh, meni kuitenkin huomattavasti paremmin kuin viime kisoissa. Täällä sai hylkäävästä virheestä 25vp, yleensä saa vain 10vp, mutta mikäs siinä. Noh, Ruffe otti kiellon toiselta esteeltä, joka siis oli pituushyppy. Seuraava ongelma tulikin A-estettä suorittaessa toiseen suuntaan. Pääsi livahtamaan ohi, ja juoksi A'n ali, siitä siis hyllyn verran virhepisteitä. JA kolmas moka, kun ohjasin sen ihan päin mäntyä hypylle, jonka eteen se pysähtyi pidemmäksi aikaa kuin pitäisi. Voin ihan vain hyvän mielen merkeissä laittaa meidän sähläyksestä videon tulemaan, nauru pidentää ikää! Hauskaa meillä kuitenkin oli. Tuloksena siis 35vp. Viimeksi tulokset lähentelivät sataa, ja Ruffe vaelteli kentällä reilut kaksi minuuttia, joten tämä meni hyvin! Ei haahuillut tai karannut, vaikka siihen olisi ollut mahdollisuus.

VIDEO LÖYTYY TÄSTÄ.

Toinen startti tuli kohdalle ja suuntasin taas radalle. Kuvittelin jo muistavani radan, mutta eipä kai sitten. Töppäsin samassa kohdassa kuin aijemmin, kielsi A'alla. Noh jatkettiin eteenpäin, mutta mitenkäs kävikään. Radan reunalla oli liian lähellä spanieli tyttönen. Oi niin ihana spanieli. Siitä kun oltiin tulossa ohi viimeiselle hypylle, Ruffe tepsutteli kylmän viileästi tyttösen luo josta se otettiin kiinni. Hain pojan syliin ja rata keskeytyi siihen. Haittaako tuo, olen sangen tyytyväinen edellisen radan käytökseen, joten ei pidä valittaa turhista. Pian tuomari pyysikin naista koirineen siirtymään kauemmas.

Turhautumisen sijaa, tänään oli hauska kisata agissa. Tietenkään me ei sijoituttu, mutta hauskaa oli. Hannalle kiitokset videosta, tästä saan hyvät naurut päivittäin!

Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)