19.5.2012

Mini mätsärit

Agi kisan jälkeen suunnattiin mätsärikehälle. Ilmoitun Ruffen pieniin aikuisiin. Käytiin tässä välissä pyörimässä Pet Pointissa. Tällä kertaa ostin jotain itselleni. Nimittän avaimenperän, olen ettinyt fiksua avaimenperää noihin hallin avaimiin ja tadaa, nyt on sitten loistava nippu.


 Mätsärit pyörähtivät käyntiin yhden aikaan ja oltiin heti toisessa kehässä. Saatiin pariksi viime kisoista tuttu Länsigöötänmaanpystykorva Rilla. Seisotettiin koirat, jonka jälkeen tehtiin yksi lenkki yhdessä. Sitten sainkin nostaa Ruffen pöydälle. Esiintyi aluksi todella edukseen, kunnes alkoi vähän ujostella tuomarin kopelointia. Tuomari oli todella mukava, jutteli koirille kauheasti ja lässytti minkä ehti. Tuomari toimi siis Noora Jyly. Tämän jälkeen odoteltiin kun Rilla oli pöydällä. Molemmat koirakot tekivät yksittäisesti kolmiot. Tässä Ruffe jopa oli todella edukseen, pitkää mataa askelta ja häntäkin pysyi alhaalla. Tehtiin vielä yhdessä kaksi ympyrää ja seisotettiin koirat tuomarin eteen. Hetken mietinnän jälkeen tuomari antoi meille sinisen nauhan. 


Mussuteltiin Kinder Buoenoita ja odoteltiin sinisten kehän alkua. Punaisten kehä oli nimittäin ensin. Eipä kyllä tarvinnut kauaa odotella. Pienissä aikuisissa oli KUUSI osallistujaa. Jo on aikoihin eletty, tämä tarkoitti sitä että sinistenkehässä oli kolme koiraa. Noh eipä tuo haitannut! Näin pienissä mätsäreissä en olekaan vielä koskaan käynyt. Huhhu. Noh, siirrytiin kehään ja tehtiin ryhmänä kaksi ympyrää koirien kanssa. Sitten juoksutin Ruffen edestakaisin spanieli neidin kanssa, ja sitten toisenkin koirakon kanssa. Tuomari mietti miettimistään, kunnes sijoitti meidät toisiksi. Jii! Helppo sijoitus, kun oli niin vähän koiria. Mutta eipä ole valittamista, kerrankin tilava sinisten kehä. Siinä sitten poseerailtiin hetki ja siirryttiin varjoon tutkimaan palkintoja. Palkinto kassista löytyikin siis heijastin, pieni pussi junnu nappuloita, pelikortit ja Royal Caninin sponssaushihna. Tälle keksinkin heti käyttöä, sillä Tarvitsin treeneihin lyhyen hihnan, johon voin laittaa Ruffen kiinni odotus ajaksi. Loistavaa, ihan loistavaa.


Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)