12.5.2012

Hotell Arthur

Ruffe onkin oikea citypoika! Tultiin bussilla Puotilaan ja siitä metrolla keskustaan. Käytiin hakemassa mulle uusi bussikortti, kun vanhan olin onnistunut hukkaamaan. Joku ihana ihminen oli sen kuitenkin palauttanut! Ruffe laskettiin HSL'in toimistoon hymyssä suin sisään ja taisi saada muutamat kehutkin nätistä käytöksestään.


Siirryttiin hotellille ja Ruffe valtasikin heti ikkunanpuoleisen sängyn itselleen. Huone oli ihan okei. Hotel Arthur'ille on myönnetty dogiasta 'hyväksi haukuttu' palkinto. Ja näin se kyllä onkin. Koko henkilökunta oli kohteliasta ja koiraystävällistä. Huoneessa oli ajateltu koiran tarpeita ja sijoitus oli viimeisessä sopukassa, ettei koira häiritse muita, tai muitten äänet koiraa. Joten olin hyvin tyytyväinen siihen. Huone sijaitsi siis kuudennessa kerroksessa, joten saatiin hissitreeniä riittämiin. Hetken tutustumisen jälkeen, käytiin hakemassa lounaaksi vähän kebabbia ja lenkkeiltiin reilut 5km Töölöönlahden ympäri. Käytiin matkalla koirapuistossa, jossa olikin perunkarvatonkoira Renttu. Renttu oli Ruffea muutaman kuukauden vanhempi, joten leikki sujui kuin vettä vaan. Pojat riehuivatkin aika tovin, oltaisko siinä melkeen 45 minuuttia oltu.


 Tämän jälkeen suunnattiin vähän ostoksille (yllättäen). Mulla on pidempään ollut hakusessa kunnollinen heijastinliivi. No nyt vihdoin löysin! Kyseessä on Hurtan Lifeguard Polar-liivi. Tällä kertaa keltaisena, ois ollut kans oransseja tai pinkkejä. Mutta tämä nyt oli musta näkyvimmän olonen. Heijastimet sivuilla ja edessäkin on yksi pienempi. Vetoketjulla suljettava ja nepparikin löytyy varmistukseksi. Ei tosiaan liu'u pois päältä! Istuu Ruffelle kuin nakutettu ja näin ollen on hintansa veroinen. Tämä siis Foorumin Mustista&Mirristä, kokoa M, 39,90€


Illemmalla lähdettiin systerin kanssa minilenkille ja sitten syömään. Löydettiin ravintola johon sai Ruffekin tulla mukaan. Ruffe istui hiljaisesti koko ruokailun ajan, ja tietenkin sai osansa pihvistä. Loppu ilta meni hotellilla chillaillessa ja kaisaniemen puistoa kierrellessä. Ehdittiin vähän rally-tokoakin treenata. Häiriötekijöitä ainakin riitti! Huomenna se oiskin sitte lähtö kotiappäin.

Buonanotte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)