11.5.2012

keppejä ja kuvia

Huhhu. Mielenkiintoinen viikko on ollut. Poikakaveri korjasi koneen muutama päivä takaperin, ja onkin toiminut kuin unelma. Joka tapauksessa, Maanantain treeneistä olikin jo puhetta. Keskiviikkona mulla oli haastattelut sinne Helpaan. Ja pääsinkin sieltä aikaisin kotiin viihdyttämään pirpanaa. Tullessani kotiin tsekkasin postit ja tadaa. Mun valokuvat ifolorista oli tullut. Niitä oli taas muutama, näppärä tyttönä laskeskelin, että kuvia oli 105 kappaletta. Eli albumiin saatiin vähän lisää täytettä.


 Ollaan koko tämä viikko treenattu, erityisesti keppejä. Eilen sain ensimmäistä kertaa ikinä Ruffen menemään kaikki 12 keppiä puhtaasti! Ihan loistavaa. Ravissa mentiin ja loppua kohti aina tahti nousi, tosi hienoa. Ollaan kuitenkin vahvistettu koko ajan keppejä ja tehty tohon pihalle erinlaisia radan pätkiä jolla ollaan saatu vauhtia keppeihin. 

Ollaan siis otettu kyseistä rataa erisuunnista, ja muutamialla erillaisialla variaatioilla, mutta esteet ovat pysyneet kohdillaan. Keppejä meillä oli vaihdellen kuusi tai kahdeksan. Viimeisellä kerralla kymmenen. A-esteen alastulossa oli käytössä kosketusalusta, johon Ruffe jäikin useimmiten itse seisomaan. Muutamat kerrat varasti ja haukkui turhaantuneena. Otin siis ohjat takaisin omiin käsiini ja rääkyin vieressä huutaen '' koske '' aina kontaktin kohdalla. Hetken päästä Ruffe jäi taas nätisti itsekseen odottelemaan vapautuskäskyä. 


Tänään on ollut treenivapaa päivä, sillä mulla on ollut pientä nuhaa havaittavissa. Huomenna ollaan kuitenkin menossa keskustaan vähän tutustumaan Hotel Arthuriin, jee! Ruffen ensimmäinen kerta hotelissa. Saas nähdä miten sujuu. Ja hotellissa siis siksi, että en koiran takia voi mennä tapaamaan isää viroon, joten vietetään viikonloppu täällä suomen puolella. Välillä näinkinpäin siis. Saas nähdä mitä tulee.

Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)