25.6.2012

Ihana Juhannus

Torstaina suunnattiin perinteen mukaisesti mökille viettämään juhannusta. Lähdettiin jo iltapäivällä, joten ruuhkiin ei juututtu ja päästiin mukavasti perille. Lasse on alkanut matkustamaan Ruffen seurana takapenkillä turvavaljaat päällä. Joten matka sujui puklutta.
 Perillä lähdettiin melkein välittömästi järvelle kahlailemaan. Lasse sai jäädä mökille, oli jo ihan tarpeeksi nuutunut autoilusta. Ruffe sen sijaan uhkui energiaa, joten vedettiin pelastusliivit päälle ja heitettiin veteen. Ei se vieläkään oikein tahtonut ihan uimaanasti mennä, mutta edistystä on havaittavissa. Kyllä noi liivit selvästi luo turvaa sille. Muutamaan otteeseen uskaltautui hakemaan kepin vähän syvemmältä kuin yleensä ja tavallaan vahingossa ui takaisin rantaan. Aikamoista räpiköimistähän se on.


Perjantai aamuna suunnattiin picnicille samaiselle järvelle. Tällä kertaa Lassekin pääsi mukaan. Ilmeisesti oltiin pelottava porukka, kun muut järvelle tulijat kääntyivät peräjälkeen pois nähtyään meidät. Noh, eikai tuo haittaa saatiinpahan olla rauhassa. Uskaltauduin itsekin kertaalleen uimaan, mutta kylmäähän se oli. Picnic-reissulla en kuitenkaan kastautunut yhtään polvia pidemmälle. Ruffe sen sijaan ui hiukan rohkeammin kuin edellispäivänä. Vesi ei kyllä todellakaan tee hyvää ton veijarin turkille, ei niin yhtään. Pohjavillasta ei ole tietokaan ja Ruffe on ihan silkkinen. Shelttimäinen karheus on aina tipotiessää, ja kestää ennenkuin se palaa ennalleen. 8.7 on kansainväliset näyttelyt Karjaalla, jonne ollaan menossa, joten siihen mennessä saisi olla parempi karva. Uinti harrastuksen saralla tulee siis olemaan pieni tauko. Näyttelyiden jälkeen Ruffe pääseekin viikoksi saimaalle pulikoimaan.


Lauantaina lähtivät juhannusvieraat pois ja jäätiin ihan vain perheen kesken mökkeilemään. Väsynyttä porukkaa oltiin kaikki. Ruffe varsinkin oli huolestuttavan unisen oloinen, ei oikein jaksanu kiinnostua mistään. Tämä vaihe meni onneksi nopeasti ohi, ja viiden tunnin päiväunien jälkeen oltiin taas vauhdissa. Otettiin hiukan liukkaalla nurmella muutama hyppy ja rengas treeniä. Meni aika extreme agilityksi, kun Sauli heitti hulavanteen ja Ruffe hyppi siitä läpi. Vähän vaihtelevalla menestyksellä, mutta yritystä ainakin oli! 

Sunnuntaina pakkailtiin kamoja, ja siivottiin mökki kuntoon. Käväistiin vielä Ruffen kanssa mummolla (asustelee ihan vieressä) kahvittelemassa ja sitten suunnattiinkin kotia kohti. Matkaan kuitenkin tuli pieni mutka. Päätettiin mennä alennusmyynteihin ostelemaan vähän urheilukamoja, joten pojille piti keksiä muutamaksi tunniksi hoitopaikka. Hanna asuikin ihan kauppakekuksen vieressä, ja otti mielellään pojat hoiviinsa. Hanna tosin asuu kolmannessa kerroksessa ja Lasse vihaa portaita, yllätykseksemme Lasse kuitenkin kipitti portaat ilman ongelmaa. Vuosi sitten olisi taistellut monta tuntia ja pistänyt kaikki jarrut päälle, kunnes olisi alkanut näykkimään. Tällä kertaa kaikki sujui kuitenkin hyvin. 


Topsportissa onkin aikamoiset alennukset, joten kävin napsimassa muutamat college-housut ja urheilusukat itselleni. Nappasin vielä Andiamosta converset ja sitten oli aika lähteä kotiin. Olipa kerrassaan ihana juhannus, ihanien ihmisten kanssa. Kerrankin aurinko paistoi täydeltä taivaalta, eikä hyttysiäkään ollut liiaksi. Kiitos kaikille ihanasta viikonlopusta!

Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)