2.7.2012

Heinäkuuta

Kesäloma alkaa olla puolessa välissä, ja kesäkuu muuttui heinäkuuksi. Oon kirjoitellut vähän vähemmän, johten näistä kesän 'kiireistä'. Nyt kuitenkin teen pienen ryhdistäytymis liikkeen, ennenkuin suuntaan metsiin joissa ei nettiä ole.


Lauantaina Piia&Sisu suuntasivat meille päin. Tosin saapuivat paikalle vasta iltamöyhällä, joten hirveästi ei keretty lauantaina tekemään. Laiteltiin ruokaa ja kateltiin poikien painimista, kunnes päädyttiin lenkille. Kello alkoi olla kaksitoista kun kotiin päästiin takaisin. Neljän kilometrin öinen lenkki oli yllättävän virkistävä. Sunnattiin kuitenkin pian nukkumaan, sillä pojat heräisivät aikaisin olisi kesäloma tai ei. Yön ne onneksi nukkuivat rauhallisesti, mutta aamulla ei rauhallisuudesta ollut tietoakaan.

Sunnuntaina heräiltiin siis kahdeksan pintaan ja lähdettiin melkein heti ulkoilemaan. Käytiin heittämässä pieni lämmittelylenkki ja pistettiin pihalle agikenttää kokoon. Päätin opettaa Piialle valssin tekemistä, ennakoivaa ja normia. Sehän hoksas sen nopeemmin kuin minä, ja päästin sen Ruffen kanssa niitä kokeilemaan. Ruffe osaa valssit lukea tosi hyvin, joten sitä oli helppo ohjata (kunhan pysyy perässä). Kokeilujen jälkeen Piia otti valsseja Sisun kanssa. 


Itse vetelin rataa tyytyväisenä Ruffen suorituksiin, nollaratoja sateli koko päivän. Putki/A erottelu on kyllä ihan vaiheessa, ei millää, ei siis millään mene putkeen, vaan aina lähtee Aalle. Vaikka kyseessä on putkihullu koira. Tehtiin siis taas lukemattomia variaatioita radoista, ja neljään asti saatiin aika kulumaan agin parissa. Tosin taukoiltiin lounaan ja jäätelön äärellä ja annettiin poikien nukkua varjoisalla nurmikolla. Vadillinen vettä saatiin myös kulumaan poikien kesken. Treenailtiin viimeisimpänä vielä hyppytekniikkaa, ja sille namikupille irtoamista. Sisu on kehittynyt aivan valtavasti, ja ryntää kupille jo ihan intopiukeana. Ruffe osasi hommansa, ja suoritti hyvin meidän hyppy suoran. Tosi hyvin kokoaa ittensä pieniin väleihin, eikä tiputtele rimoja. Välillä yrittää hypätä kaksi kerrallaan, jos palaa käämit siihen pikku hyppelyyn.


Tänään suunnataan Hannan luokse kissavahdiksi, melkein koko viikoksi. Tiistaina on tuttuun tapaan hallivuoro. Perjantaina on luvassa lähtö mökille ja sieltä sunnuntaina Karjaan KV'seen. Josta matka jatkuu viikoksi Saimaalle, Ruffe pääsee tietenkin mukaan. Kiirettä pitää, koitan postailla ainakun ehdin.

Ciao!

2 kommenttia:

 1. Vähänkö hieno kuva toi "putkesta otettu" n___n
  Ihanat painijat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä, Piialla oli random ideoita (:
   Painii vähän liiankin kanssa, ei rauhotu ollenkaan.

   Poista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)