6.1.2013

Löllykköitä

Lomalla ollaan kyllä aikalailla vain möhöilty pitkin pituuttamme. Ulkosalla ollaan käyty liukkauksista johtuen hiukan vaihtelevasti, mutta aina kun keli on hellittänyt, niin ollaan menty enemmän kuin tarpeeksi pitkiä lenkkejä. Painoa on selvästi tullut lisää ja 9,4 kiloinen sporttisheltti on muuntautunut mummon lellittelemäksi palleroksi, jolta löytyy painoa vähän päälle kymmenen kiloa! Näin ollen lähdettiin vapaakortin voimin treenaamaan ojankoon tunniksi. Hauska mennä pitkästä aikaa ihan omia juttuja, ja juuri sitä, mitä itse haluaa treenata.


Kontaktit sujuivat tosi hyvin, keinu erittäin hyvin, ja kepitkin meni mainiosti. Etäpalkka kepeillä tuotti kyllä ongelmaa, mutta muuten loistavasti. Puomi/putki erottelu oli todella hankalaa, musta putki ei houkutellut, joten kipitti aina puomille, aivan sama mitä sanoin. Vahvistettiin putkea niin paljon,  että sain vihdoin menemään sinne minne halusin (kerran).

Löhöilyn lomassa ollaan nyt sitten alettu treenaamaan. Molemmilla vaihtuu ruokavalio (niin minulla kuin Ruffellakin), ja urheilusta tehdään isompi osa elämää. Juoksemisesta en osaa mitään luvata, viime kesäinen juoksuharrastus päätty hajonneeseen polveen ja kipeään selkään. Pienestä asti ollut aika huonot nivelet mulla, joten saa nähdä pystytäänkö tähän. Pyöräilyä aloitellaan heti, kun kelit sen sallii. Ruffe nauttii, kun pääsee vetämään täysillä pyörän vieressä. Onneksi tajusin sen pentuna opettaa pyörän vieressä kävelyyn, joka mahdollistaa nykyisen upean pyöräilykäyttätymisen, mitä nyt vähän pitää mun sukkia nykiä.

Treenipäiväkirjan pito alkaa nyt! Mitataan matkat ylös ja painonvaihtelutkin, itselleni pidän ruokapäiväkirjaa, että pysyy herkkujen napsiminen kurissa (miksen voi olla koira). Ruffe saa lowfat nameja raksutella niin paljon kuin tykkää, ja laadukasta koiranmakkaraa sitten treeneissä (ilman aamupalaa). Iltaruuan määrä tippuu kolmanneksella, ja tilalle tulee hiukan luonnonjugurttia. Tästä se lähtee, Ruffen ihanne paino olisi tuo 9,4 kiloa, siihen asti kunnes alkaa lihaksista tulemaan lisää painoa. Omani taitaa pysyä vain minun tiedossani, mutta sanotaan vaikka näin, että pyritään pudottamaan rasvaprosenttia hiukan, ja lihaksia tilalle. Kirjailenkin aina meidän painotilanteen blogiin, ja viikon urheilutkin taitaa tänne ilmestyä.


ps. Onnekas Lasse saa vähän nostaa painoaan, ja jatkaa löllyttelyä päivät pitkät.
pps. Kiitos kaikille jo tassukisaan osallistuneille, teitä on jo huimat 48, vielä ehtii mukaan!
ppps. Uusi upea putki kameraan tilattu, parempi kuvia odotettavissa.

2 kommenttia:

  1. Taikallakin on menossa ikuinen laihdutusprojekti, kun sillä olisi ihannepaino 5kg ja tällä hetkellä painoa on semmoinen 5,2-5,4 eikä millään lähde. Raukka saa ruokaa vain vajaa desilitran päivässä ja lenkkeilee reippaan tunnin lenkin joka päivä + tietty treenit 1-2krt/vko. Mitään ylimääräisiä namejakaan ei tipu päivän mittaan, niin on se ihme, kun ei paino putoa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin yritystä on todella! Jännä, että on noin tiukassa ylimääräinen paino. Ruffen paino heittelee todella helposti. Saa desin nappuloita aamulla ja toisen illalla. Treenatessa nameja. Jos tiputtaa aamuruuan vaikka puoleen desiin, paino tippuu parissa päivässä takaisin sopivaksi. Nyt tosin lähdetään lihaksia hakemaan. Oletko koittanut ruokaa vaihtaa ? (: Tuskin tarvis, kun kuitenkin niin pienistä määristä kyse.

      Poista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)