15.1.2013

Tassu Tiistai

On ollut maailman kiireisin viikko, vaikka en ole oikeastaan tehnyt yhtään mitään. Yhden päivän tästä viikosta olin kotona, loput vietinkin Saulin luona. Ruffe ei tällä kertaa päässyt mukaan, sillä Sauli ei sitä jaksa vahtia sen aikaa kun olen koulussa. Ymmärrettävää sinänsä, toi osaa olla aika rasittava. 


Tiistaina kuitenkin piipahdin kotona, ja lähdin melkein suorinta tietä treeneihin. Hytistiin koko matka hallille kirpeässä ilmassa, ja halliin päästyämme ihastelin rataa heti. Tietenkin meidän valmentaja halusi muuttaa kaiken. Ei pitäisi sanoa koskaan mitään ääneen! No uusi rata oli erittäin kiva, tavallaan vaativa, muttei mahdoton. Tuntui osittain erittäin helpolta, jossain kohdissa, kuten tuossa takaaleikkauksessa oli ongelmia. Vaikka ollaan takaaleikkausta treenattu aivan himona, ei se silti vielä ole Ruffelle ihan selvä juttu. Onnistuu vain tietyillä esteillä, ja loogisella radan etenemisellä. Kuten videolta näkyy, Ruffe hakee kepeille, vaikka pitäisi mennä aivan toiseen suuntaan putkeen.


Videolla paljon enemmän sähellystä, kuin onnistumisia. Mutta silti jäi loistava fiilis treeneistä. Loppuun otettiin kepit, jotka eivät valitettavasti tulleet videolla, mutta keppivideo on tulossa pikaisesti! Tassukisan voittajaa on liki mahdoton päättää! Vieläkin kamppailen muutaman kuvan välillä, vaikka kaikki kuvista olivat aivan mahtavia. Mutta pitkän harkinnan jälkeen päätin arpoa näitten kolmen kuvan välillä, ja voittajaksi niistä tuli Hannan sheltin Laran tassukat! Laitahan sulle sähköpstiin kyselyä laran kokotaulukosta, niin saatte sitten postissa palkintonne! (:


Osallistujia oli 63 kappaletta, ja olitten kaikki aivan mielettömiä! Ihanaa, että mulla on näin aktiivisia lukijoita. Tulee oikeesti todella hyvälle tuulelle, kun huomaa, että jaksatte lukea ja olla aktiivisia. Kommenteistä ja katselukerroista kiitos kaikille. Ja osallistuineille suurkiitos ja onnea seuraaviin kuvakisoihin! Pidetään tassut siisteinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)