23.7.2013

Positiivisuus

Yksi sateinen päivä riitti siihen, että muistin taas rakastavani bloggaamista. Millaista olisikaan arkeni ilman blogien lukuja iltateen kanssa, tai treenijuttujen kirjoittamista ylös - kamala ajatus. Vaikka meillä on ihan treenivihkokin, niin silti tunnen tarvetta analysointiin täällä netin ihmeellisessä verkostossa. Teidän ihanien lukijoidan kommentit saavat mut pitämään tätä blogia yllä - vaikka luultavasti kirjoittaisin vain omaksi iloksenikin. 


Blogi muuttuu sen mukaan, miten minulla riittää aikaa ja intoa. Suurinosa aktiivibloggaajista tuntee varmaan käsitteen kirjoitusahdistus. Mulla on niin paljon sanottavaa ja kuvattavaa, me tehdään ihan liikaa mielenkiintoisia asioita ja shoppaillaan uusia juttuja, kokeillaan uusia lajeja ja perehdytään asioihin ja mielipiteisiin. Tästä kaikesta en koskaan ehdi kirjottaa, vaikka haluaisin.


Viiden kerran dobokurssista jäi kaikki materiaali kirjoittamatta, niimpä koitan siitäkin kasata yhden isomman yhteenvedon. Täytyypä kuitenkin mainita, että kun muuan kanssa ryhmäläinen kysyi kotivinkkejä doboiluun, sanoi ohjaaja lukevansa hulvattoman hauskaa Super Sheltti blogia, kunnes alkoi hervottomasti nauraa, kun tajusin minun olevan kyseessä. Tätä seurasi muutaman minuutin blogin hehkutus ja naurukohtaukset. Olenko minä (niin tai siis Ruffe) oikeasti näin mieleenpainuva? Ollaanko me oikeasti näin positiivisia, ja ilmeisesti hauskoja. No, ei ole riemulla rajaa, kun on päästänsä vajaa. Me mennään aika pitkälle tällä sanonnalla.


Olen miljoonaan kertaan teiltä kysynyt syitä blogimme lukemiseen, agility, dobo, täysin unohtunut rally-toko, aloitteleva frisbee osuus vai mikä. Teiltä on tullut mitä mieltälämmittävimpiä vastauksia ja kommentteja. Olette ihan mahtavia. Treenipostaukset ovat vähän jääneet, kun en ole kesällä ehtiinyt istumaan koneen äärellä, teille on kuitenkin selvästi maittanut hoitokoirapostaukset sekä muut lätinät. Mainiota, kyllä niitä treenipostauksia ja pian kisapostauksiakin tulee - kunhan mä näiltä 'kiireiltäni' ehdin. Videoita muistakin kun agitreeneistä pyydeltiin, ja niitä olen kuvaillutkin - julkaisu vain on jäänyt. 


Kai tämän kaiken takana piilee hyvä tunne siitä, mitä ihmisissä olen saanut aikaan kirjoituksillani. Auttanut monia pulmissaan ja selvittänyt lajien saloja puolestanne. Nyt kysynkin siis seuraavaa mikä sinua mietityttää, onko sinulla jokin laji johon haluaisit tutustua, uusi tuote mikä epäilyttää tai kaipaat visaisia vinkkejä jossain asiassa. Me toivotaan voivamme auttaa. Älyttömätkin ideat otetaan vastaan. Viimeisimpänä ostin koiranpesuharjan, aivan älytön keksintö jota pääsen tällä viikolla teille esittelemään, toivottavasti videopostauksen muodossa.

Mikä mietityttää?
Uusi laji, tuote, idea, turkinhoito, käytöshäiriö ym. Mietin miellelläni kanssanne vastauksia niihin '' miksi ihmeessä?'' kysymyksiin, joita päässänne jokatapauksessa liikkuu.

13 kommenttia:

 1. Mä en oiken tiedä mitä rally-tokossa tehdään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa, voin ehdottomasti tehdä rally-toko postauksen. Kiteytetään tämä ajatus :) Kiitos ideasta!

   Poista
 2. Dobosta ja teidän treenailusta sen lajin saralla tahtoisin kuulla lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti. Se on meille jo niin arkipäivää, että unohdan kirjoittaa siitä. Tuntuu samalta kuin kertoisin siitä, miten käytin Ruffen aamupissillä :D Koitain kuitenkin pukea sanoja doboilun saralla postauksen muotoon, stay tuned, saan tämän vielä tehtyä! :)

   Poista
 3. Dobosta olisi kiva kuulla! Itse olen vasta nyt kesän aikana heittäytynyt tähän blogi ulottuvuuteen ja sinun postauksia on kyllä ihan tosi mukava lueskella!Itselle on sheltin pentu (toivottavasti!) tulossa ensi talvena ja tässä jo innolla lueskelen millaisia koiruuksia muilla on ja mitä harrastuksia on kokeiltu ja tavaroita + mitä olette hankkineet ja mitkä hyviksi havainneet. Ruffelle rapsutuksia! : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kovin kysytty aihe tämä dobo! Täytyy ryhdistäytyä, että saan uusia lajin harrastajia kehitetyksi.

   Ihana kuulla, toivottavasti löytää oikea pentu teidän kotiinne. Onko kasvamassa sitten harrastuskaveri vai kotikoira? :)

   Meillä on enemmmänkin tuotepostauksia, tosin hiukan vanhemmilta ajoilta. Koitan aina parhaani mukaan päivitellä hyviä tuotteita ja kirjoja - heti ensimmäisenä voin sanoa AINA luottavani Hurttaan.

   Poista
 4. Vielä muuten kysyisin että miten aloititte Ruffen kanssa doboilun? Haluaisin aloittaa minunkin koirani kanssa doboilun. Mutta en tiedä miten/mistä alottaisin. Olisi kiva jos tekisit doboilusta jonkun postauksen missä kertoisit miten/mistä kannattaa aloittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovin pitkä tarina tämä meidän dobo-uran aloitus :) Suosittelen kuitenkin käymään kurssin, ettei mene vikaan lihasten huolto. Dobopallolla voi tehdä enemmänkin tuhoa, mikäli tekee asioita väärin. Tulee siis noudattaa ohjeita tarkasti :) Samalla tavalla kuin venyttelemisessä!

   Dobostartti postaus siis työnalle!

   Poista
 5. Mä tykkään tästä blogista kun se on niin monipuolinen! Ei mikään pelkkä treenipäiväkirja vaan postauksia tulee monipuolisesti ihan kaikesta koirailusta! (:

  Meillä tällähetkellä "miksi ihmeessä?" - lausahduksia herättää tuo teiniriiviö. Mä olin jo ihan varma että sen teiniperseilyt on ohi kun on viime viikot toiminut taas ihan täydellisesti normaalissa arjessa. Voi pitää huoletta irti, ei tuhoile mitään yms. Nyt sitten siskon pentu tuli kylään (jonka tulo keväällä bettyllä laukaisi kunnon teiniperseilykauden ja valeraskauden...)ja tää alotti perseilyt taas. MIKSI?? Ei mene mun jakeluun. No onneks ongelma on kyllä ratkaistavissa sillä että pidetään koira hihnassa ja luvattomat tavarat koiran ulottumattomissa, mutta mistä ihmeestä toikin nyt sitten voi muka johtua. En aina ihan ymmärrä mun idiootti kääpiöpinseriä. Vaikka onhan se silti paras koira ikinä, sitä ei muuta mitkään teiniperseilyt. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jälleen! Onkin aina ilo silmälle, kun jaksaa vaivautua kommentoimaan :) Piristää ihanasti.

   Oivoi, tähän mulla on miiiiiiiiiiiljoona vaihtoehtoa ja variaatiota. Olis hauska päästä tilanne todistamaan, tuleehan minusta hetken kuluttua virallisesti - koiran kouluttaja. Tähän on varmasti niin ärsyttävän yksinkertainen syy, että se jää miettimättä.

   Lyhyin versio on varmasti tämä: onhan se kuitenkin pinseri ;)

   Poista
  2. Juu mäkin oon tyytynyt vaan toteamaan että se on kääpiöpinseri.. :D Ja itseasiassa tätä perseilyä ei kestänyt kun pari päivää. Nyt se toimii taas ihan niinkun normaali oma ittensä. Hassu koira.

   Poista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)