18.7.2013

Tytti tuli taloon

Meillä kävi keskiviikkona majailemassa ihanainen Tytti. Matka sujui mukavasti julkisilla ja likka oli kovin onnessaan minun tullessa hakemaan - jaan tämän saman riemun. Matkalla meille päin käytiin moikkaamassa Ainon cairnia, Reetua. Tämä herra ei aina niin ymmärrä ystävien päälle, mutta Tytti hänelle kelpasi. Tietenkin Tytin rauhallinen elämänasenne auttaa tässä asiassa. Mukava saada Reetullekin uusia tovereita!


Loppu päivä sujui Ainon kanssa lenkkeillen. Käytiin heittämässä pyörälenkki uimapaikalla, jossa Ruffe pääsi polskimaan oikein olan takaa. Sillä onkin ollut hetken uimatauko. Tytti sen sijaan oli hiukan varautuvainen äkkisyvän rannan kanssa, mutta pulahti kuitenkin muutamaan kertaan. Kyseenalainen uimatyyli tyttösellä, en ole varmaan koskaan kastunut näin paljon koiria uittaessa.


Illalla oli edessä pienimuotoinen yllätys, nimittäin Tytin leikkihepuli. En ole Tyttiä nähnyt toisen koiran kanssa näin sisätiloissa. Joten en tiedä onko tämä joku yleinen juttu. Pisti naurattamaan niin kamalasti, sillä Tytin leikkityyli on kovin kanamainen. Aijai, edelleen naurattaa. Kunnollista videota ei tullut, kun Ruffen innostuessa mukaan tähän nokkimiseen jäi kamera toissijaiseksi naurakohtausten keskellä. Outojen otusten kerhosta hyvää päivää.


Hepulin jälkeen käperryttiin katsomaan elokuvia ja syömään lettuja, naaman vieressä kerjäävä Ruffe jäi ihan toiseksi, kun Tytti esitteli hienoja ruokatapojaan. Se jäi tyytyväisenä makoilemaan kauemmas, eikä edes kuvitellut ottavansa lattialla olevaa ruokaa. Tästä pisteet Tytin perheelle! Meidän koirat kyllä rohmuaa kaiken minkä eteen jättää.Kaiken kaikkiaan oli taas mukava reissu, vähän minua varoiteltiin Tytin haukkumisesta, tästä huolimatta sain nukkua yöni rauhassa. Tietenkin satunnaiset pusuttelukohtaukset vähän häiritsivät, mutta tämä annettakoon anteeksi. Aamulla oli enemmän kuin huvittavaa herätä siihen, että kuuluu hännän pauke lattiaan. Ruffen hännästä kun ei ääntä lähde. Raotin silmiä ehkä millin verran, jonka jälkeen sainkin varautua kuolaamiseen, aamu pusut on parhaita.

2 kommenttia:

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)