14.1.2015

Aivan yllättäviä ajatuksia


Eilen tyypit aamusta viskelemään palloa hankeen (meidän lempi juttu talvella) ja tästä jatkettiin matkaa töihin. Puolen tunnin uinti sujui varsin mukavasti, meillähän tästä on tehty ihan taiteen laji! Molemmat pyytävät nyt katsekontaktilla lupaa mennä veteen, sinne ei siis pamauteta jos portti altaalle on auki. Katse, lupa mennä ja lelu perään - aika pätevää menoa. Noutovieskelyn lisäksi uitiin käskyillä eteen lähetyksiä ja palautuksia. Kuvio kelluntaa siis tälläkin kertaa, hyvin molemmilla hallussa minusta poispäin uinti. Täytyy ehkä tätä videoida, että kykenee normaali ihminen ymmärtämään mitä ihmettä me vedessä temppuillaan!Tätä seurasi monen tunnin päikkärit mun tehdessä töitä ja vihdoin tottistreeniä. Ai herttinen miten pätevää porukkaa. Jostain kumman syystä ajattelin ottaa noutoja ja apua! Nehän osaa. Molemmille tasamaanoutoa kuvassa esiintyvillä kapuloilla ja hyvin meni. Ekalla yrittämällä Ruffe ampaisi niin kovaa kapulalle, että palkka tuli tarttumisesta ja vauhdista, ei tarvinnut palauttaa. Toisella heitolla koko liike, ja palkka kun istui eteen. Kolmannella iiiiiiihan koko rumba palkka vasta kun saatu takaisin sivulle - ja sehän teki. Hitto miten hieno eläin, vaikka ennen oksensi kapulan nähdessään, niin nyt on meillä kiva nouto vaikka toki vielä töitä edessä. Leevi puolestaan teki oikeenkin päteviä, ja hiton nopeita noutoja. Samoissa kohdissa palkat kuin Ruffella. Neljännellä tyyppi otti kapulan siivestä kiinni, tästä huomautus (meillä äpäpäpä-äännähdykset toiminnassa) ja korjaus. Tosi hienosti käsitti, mikä oli vialla.

Tätä seurasi vielä hyppynoudot ja hyppy ylipäätään. Eipä varmaan olla ikinä tokon hyppyä tehty. IKINÄ. Ruffelle agista tuttu juttu ja tekikin perus hypyn hienosti. Hyppy nouto toimi vielä paremmin ja kertaakaan ei tullut hypyn ohi, vaikka heittelen todella vinoonkin. Leevi ei olekaan esteitä nähnyt, joten aloiteltiin namien heittelyllä ja yleisellä hauskalla. Koiratanssi puski läpi, ja Leevi esitteli jalanosto taitoja, sekä pyörimistä esteellä. Saatiin kuitenkin kohteella (kosketusalusta toisella puolella) tehtyä hienoja loikkia, edestakaisin. Nouto toimi kivasti ja palikka pysyi suussa vaikka este olikin vähän ällömpi.
                     


LEEVILLE
 • Kapulan kiinniotto kohdan vahvistamista
 • Eteenistumisiin tiiviyttä
 • Hypyn kanssa kohdekoulutusta ja sen häivytystä
 • Seiso käskyyn paaaaaljon treeniä
RUFFELLE
 • Tiiviyttä eteentuloihin
 • Hypyn kanssa kohdekoulutusta, jää nyt liian lähelle estettä
 • Seiso käskyyn yhtä paljon treeniä kuin Leevilläkin
 • Kovemman kapulan kanssa treeniä (muovi, metalli ym)

Onko mulla sittenkin tokokoiria? Haluanko oikeasti harrastaa perinteistä tokoa? Elämme jännittäviä aikoja. Saa nähdä mitä me oikeasti innostutaan tekemään, mutta uudet tokosäännöt ainakin on tullut luettoa muutamaan otteeseen. Vaikuttaa hyvältä ja meillä on kivaa - tästä taas hyvä jatkaa!

1 kommentti:

 1. Vau sulla on kyl supersheltit! :D me käytiin tänään ensimmäistä kertaa Nilan kanssa koirauimalassa ja pakko myöntää, että todella metkaa ja kivaa puuhaa! Jatkossakin siis tullaan käymään :)

  VastaaPoista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)