27.1.2013

HSKH Match Show 2013

Ei ole muuta sanottavaa kuin että, huhhu! Ihan mielettömän kiva päivä, kiitos kaikille mätsäreissä käyneille ja meitä tukeneille. Olitte kaikki koirinenne ihania, joten kiitos hymyisistä kuvista ja iloisesta hengestänne. Tässä nyt näitä paljon kyseltyjä kuvia. Osa hauvvoista oli kovin eloisia, joten kuvaaminen oli aivan mahdotonta. Fiilistely kuvia lähinnä, Isabella hoiti kehäkuvauksesta suurimman osan. Nauttikaa, ja kuvia saa kopioida omaan käyttöön. Saa laittaa facebookkiin tai vaikka tulostaa itselleen. Kommentoithan tähän, jos nappaat jonkun kuvista itsellesi. Jos jokin kuva jossa  esiinnyt häiritsee sinua, kerro siitä minulle. Kommentteja kuvista otan mielelläni vastaan. Mutta pidemmittä puheitta, tässä näitä olisi! Lisää tapahtumakuvauksia varmasti tulossa, joten pysykäähän blogin ääressä. Lukijaksi voi liittyä sivun reunasta, jolloin osoitat meille kiintosi ja annat meille yhden syyn lisää kirjoittaa ja valokuvata. Kiitos. Klikkaa ensimmäistä kuvaa, ja selaa ne läpi suurempina.Tässä vaiheessa mun piti valitettavasti lähteä, ensi kerralla varaan paremmin aikaa kuvaamiselle. Ja otan enemmän niitä paljon haluttuja kehäkuvia. Olitte kaikki supereita, kiitos ihanasta päivästä teille!

16 kommenttia:

 1. Voi! Ihania kuvia! Timikin oli päätynyt posettaa yhteen! Näytti hienolta, oot hyvä kuvaamaan! Kiitos hauskasta päivästä kaikki osallistujat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon (: Muistankin teitä kuvanneen, kun Timi säpsähti jotain kummallista kolinaa. Todella nätti tapaus, kiitos teille osallistumisesta :) Toivottavasti nähdään taas!

   Poista
 2. Hei! Saanko käyttää yhtä kuvaa? (minä ja Colhu pällistellään X-rotuisten palkintosijoilla) Laitan kuvan omaan blogiini, mainitsen crediitit vielä erikseen, senkin lisäksi että kuvassa näkyy sinun puumerkki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai sopii mainiosti, linkkaatko blogisi vielä tähän, niin pääsen pällistelemään (:

   Poista
  2. Löysin vielä yhden kuvan Colhusta (: Voin sen sulle vaikka facebookissa laittaa, tai söhköpostitise, miten tykkäät.

   Poista
  3. Oih! Ihanaa! Laita vaan sähköpostitse satuhimanen@yahoo.com, jos laatu säilyis hitusen parempana. :) Kiitos kovasti!
   http://kodacolhu.blogspot.fi/ Ja tänne tulee sitten kuvat.

   Poista
 3. hei ! otin itselleni facebookkiin kuvan jossa musta portugalinvesikoira eli oma koirani oodin :) kiitos kuvasta. yst.terveisin Tiia Toivonen

  VastaaPoista
 4. ja oodinista otetussa kuvassa näkyy kuvaajan puumerkki :) kiitos ihanasta kuvasta vielä ! terv. Tiia T.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos teille käynnistänne! (: Oli ilo kuvailla.

   Poista
 5. Moi! Linkkasin kaverille kuvan vehnispapparaisesta, hän ottanee sen käyttöönsä :) Kivoja kuvia, toivottavasti osut joskus kuvaamaan silloin kun olen oman koirani kanssa skabaamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enköhän (: HSKH'lle kuvaan ilmaiseksi tulevaisuudessa varmaan useampiakin tapahtumua. Kevään ja kesän valoisuutta ja ulkokautta odotellessa, saadaan tyytyä näihin vähän hälyisiin hallikuviin.

   Poista
 6. Tosi kivoja kuvia! Pistäisin mielelläni facebookkiin tuon kuvan, jossa Amelie-russeli on shoppailemassa Hussen kojulla luu suussa. t. Jenni L. :)

  VastaaPoista
 7. Hei! Otin kuvan facebookkiin tiikeri tanskandogista. Kiitos kuvasta!
  terveisin Mirja Friman

  VastaaPoista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)